22 d’octubre de 2020 22/10/20

Bombers rescaten a cinc persones a Oropesa després de quedar atrapades per les fortes plujes

Bombers rescaten a cinc persones a Oropesa després de quedar atrapades per les fortes plujes - (foto 1)
  • Entre elles, una dona de mobilitat reduïda a qui se li estava inundant el baix de la seua casa

MÉS FOTOS
Bombers rescaten a cinc persones a Oropesa després de quedar atrapades per les fortes plujes - (foto 2)

El Consorci Provincial de Bombers de Castelló ha intervingut en tretze serveis a causa de les pluges en la localitat d'Oropesa (Castelló), fonamentalment rescats i acovardisques.

En les últimes hores, efectius del Parc de Plana Alta han rescatat a cinc persones que havien quedat atrapades per diferents circumstàncies, entre elles una senyora que es trobava confinada en un càmping i a la qual han traslladat a un altre lloc segur d'Oropesa on l'ha recollida un familiar.

A més, els bombers han evacuat a tres treballadors de la depuradora que no podien eixir pels seus propis mitjans, ja que els voltants s'estaven inundant.

Per les mateixes circumstàncies, s'ha atés a una dona amb mobilitat reduïda a qui se li estava inundat el baix del seu habitatge, i havia de ser evacuada per prevenció. Finalment s'ha aconseguit extraure tota l'aigua de l'habitatge pel que la dona podrà quedar-se en el seu domicili de manera segura.

Acovardisques de baixos i garatges

A més d'aquests rescats, els Bombers del Consorci han intervingut en acovardisques de baixos i garatges, i revisions de determinats punts d'Oropesa, com un edifici que s'havia quedat sense subministrament elèctric així com el pont del barranc de la Rampuda, que ha vist caure part de la seua paret.

Pujar