Castellano

Aquesta és la proposta per a un Nadal especial a Orpesa

Aquesta és la proposta per a un Nadal especial a Orpesa
  • L'Ajuntament de la localitat ha preparat un programa complet d'actes per a aquestes dates, amb cinema, propostes esportives, musicals i un llarg etcètera d'activitats per a tots els públics i edats

MÉS FOTOS
Aquesta és la proposta per a un Nadal especial a Orpesa - (foto 2)
Aquesta és la proposta per a un Nadal especial a Orpesa - (foto 3)
Aquesta és la proposta per a un Nadal especial a Orpesa - (foto 4)

Orpesa es prepara per a viure un Nadal molt familiar i per a açò, des de l'Ajuntament de la localitat s'ha preparat un programa d'actes complet per a totes les edats i gustos. Els esportistes estan convidats a la Sant Silvestre o el Roller Nadalenc, els cinèfils a les innombrables sessions de cinema, els amants de la música al concert de Nadal i així fins a una infinitat de propostes.

Perquè veure arribar als Reis Mags amb vaixell és alguna cosa que agrada i molt a Orpesa, on cada any centenars de xiquets reben a les seues majestats en la Platja de la Conxa. De fet, els seus veïns ja han donat el tret d'eixida a aquestes festes amb l'encès de les llums o el mercat ambulant nadalenc que va tenir lloc fa uns dies.

Què anem a poder gaudir aquest nadal a Orpesa? Pren nota de tots els detalls.

La tradicional Sant Silvestre convidarà dissabte que ve 29 de desembre a tots els veïns d'Orpesa a participar en aquesta carrera solidària que celebra ja la seua vuitena edició. A les 18:30 tindrà lloc l'eixida infantil i a les 19:00 l'eixida oficial. Però a més, mitja hora abans tindrà lloc el Roller Nadalenc per a tots els afeccionats al patinatge. Eixirà des de l'ajuntament i realitzarà un recorregut fins a arribar a la Plaça Major.

Entre les activitats que componen la programació nadalenca, destaquen també les sessions de cinema que tindran lloc algunes vesprada a les quatre i a les sis. 'Coco', 'Señor dame paciencia' el dijous 27 de desembre; 'Deep' i 'Asesinato en el Orient Exprés' el divendres 28; 'Peter Rabit' i 'Despido procedente' el diumenge 30 de desembre; 'Tadeo Jones 2' i 'Déjame salir' el dimecres 2 de gener; 'Jumanji: Bienvenidos a la Jungla' i 'El Gran Showman' el dijous 3 són les projeccions que xiquets i adults podran gaudir aquest nadal en l'Espai Cultural (carrer Benicarló).

Un altre dels actes més esperats és la instal·lació de la pista de patinatge a partir del dimecres 2 de gener. Des de les quatre fins a les vuit de la vesprada aqueix dia i també al matí el 3, 4, 5 i 6 de gener estarà oberta la pista en la Plaça Major.

Programa d'actes complet

El dissabte 22 de desembre arribarà Papà Noel la localitat i ho farà amb vaixell. Està previst que arribe a partir de les quatre de la vesprada al Port Esportiu d'Oropesa i amb un carregament de xocolata per a tots els xiquets que vagen a rebre-ho.

Les activitats segueixen el diumenge 23 de desembre amb el tradicional concert de Nadal, a càrrec de la Unió Musical d'Oropesa. Se celebrarà a partir de les 19:00 en l'Església Parroquial Sant Jaime. El dilluns 24 celebrem la Nit de Nadal i per açò, a mitjanit els veïns d'Oropesa podran participar en la Missa de Gall que tindrà lloc en l'Església Parroquial Sant Jaime.

I el dilluns 31 de desembre tocarà donar la benvinguda al nou any amb un ball que amenitzarà l'orquestra Supermagic a partir de les 00:30. Li seguirà una discomovil, tot açò en el recinte multiusos.

El divendres 4 de gener s'instal·larà un parc infantil en la plaça Major al matí. A més, a les 12:00 rebrà una visita molt especial: la del carter real. A aquesta activitat li seguirà una també molt esperada pels més xicotets: l'arribada de les SS. MM. Els Reis Mags el dissabte 5 de gener a partir de les 17:00 a la Platja de la Conxa (si hi haguera mala mar els Reis arribarien al Port Esportiu).

A continuació tindrà lloc la Cavalcada Real que recorrerà el centre de la localitat i que repartirà regals. Per a tots aquells que vulguen contribuir a la recollida de regals, poden fer-ho els dies 3 i 4 de gener en l'Ajuntament.

Pots veure tota la programació detallada ACÍ.

Pujar