Castellano

Ajuntament d'Oropesa i Costas construeixen un talús per a protegir la platja Morro de Gos

Ajuntament d'Oropesa i Costas construeixen un talús per a protegir la platja Morro de Gos
  • Amb aquest talús pretenen que l'aigua arribe als edificis costaners

Les màquines estan treballant a la platja Morro de Gos. I és que l'Ajuntament d'Oropesa i la demarcació provincial de Costas estan construint un talús en tota la platja per a evitar que el la aigua arribe als edificis costaners.

Així, des del sud de la platja fins a l'edifici Galícia s'encarrega el consistori i des de l'edifique Galícia fins al Chinchilla correspon a Costas.

Aquesta és la primera vegada que es realitza aquesta actuació i l'actuació s'emmarca dins d'un projecte de la delegació territorial de Costas a Castelló.

Cal assenyalar que la platja Morro de Gos d'Oropesa és una de les zones costaneres que més està patint la regressió del litoral i la plataforma Morro de Gos és de les més reivindicatives, organitzant mobilitzacions durant el passat estiu a la platja i en hiverne a Madrid enfront del Ministeri per a la Transició Ecològica i el Repte Demogràfic per a exigir a Costas que actue de manera contundent i ràpida en la protecció del litoral per a frenar la regressió que pateixen any rere any, sobretot amb els forts temporals que assoten la zona.

Pujar