Castellano

El PP aconsegueix que Orpesa rebutge la derogació del delicte de sedició imposada per Sánchez

El PP aconsegueix que Orpesa rebutge la derogació del delicte de sedició imposada per Sánchez
  • La iniciativa del PP prospera "amb el sentit comú" que reivindica "un país unit i fort" i que Ciutadans recolza enfront del rebuig del seu soci de govern, el PSOE

El Partit Popular d'Orpesa ha aconseguit que la localitat manifeste el seu rebuig a la proposta de derogació del delicte de sedició imposada pel president del Govern, Pedro Sánchez, en una nova mostra de "humiliació i càstig a la unitat d'Espanya".

La iniciativa presentada i defensada per Rafael Albert, portaveu del PP a l'Ajuntament d'Orpesa, ha aconseguit tirar avant amb els vots favorables de Ciutadans, partit que és soci de govern del PSOE en la localitat, que ha votat en contra de la iniciativa.

Per a Albert, "aquesta proposta pretén reivindicar la Constitució i l'Estat de dret enfront de l'egocentrisme d'un president que no dubta a enganyar a tot un país si amb això pacta amb els seus socis independentistes un vot favorable als Pressupostos Generals de l'Estat per a 2023".

En opinió d'Albert, "en el PP defensarem la unitat d'Espanya i els valors democràtics per damunt dels interessos personalistes d'un president que només es mira el melic. Espanya està per damunt del PSOE i el seu desig d'agafar-se en poder coste el que coste. I en el PP continuarem defensant al nostre país amb el reconeixement al treball i acord aconseguit fa més de 40 anys per a instaurar la democràcia".

Cal assenyalar que després d'aquest acord Orpesa se suma a les localitats que, com també ha sigut el cas de Nules, diuen no a la derogació del delicte de sedició promoguda i imposada per Pedro Sánchez i que també contempla la reforma del delicte de malversació.

Pujar