6 de desembre de 2019 6/12/19

Segueix la cerca del jove desaparegut a Oriola fa dos setmanes

Segueix la cerca del jove desaparegut a Oriola fa dos setmanes - (foto 1)
  • Els familiars d'Henry Alejandro Jiménez han convocat aquest dilluns una manifestació per a demanar col·laboració ciutadana

MÉS FOTOS
Segueix la cerca del jove desaparegut a Oriola fa dos setmanes - (foto 2)
Segueix la cerca del jove desaparegut a Oriola fa dos setmanes - (foto 3)

Es compleixen dues setmanes des de la desaparició d'Henry Alejandro Jiménez, un jove de 20 anys veí d'Oriola, el parador dels quals es desconeix des del passat dia d'Any Nou. El jove mesura 1.81 cm., té el cabell bru arrissat i llueix un tatuatge en l'avantbraç dret amb la cara d'un tigre.

La Guàrdia Civil cerca sense descans mentre que els seus familiars demanen col·laboració ciutadana per a localitzar-ho. Aquest dilluns s'ha convocat una concentració enfront de l'ajuntament de la localitat alacantina, a la qual com ha assistit l'alcalde d'Oriola, Emilio Bascuñana: "Vull manifestar la nostra sensibilitat amb la situació que lamentablement està vivint la família d'Henry i desig que la cerca del jove finalitze prompte", ha assenyalat l'alcalde.

Després de la concentració, Bascuñana s'ha reunit amb la mare i el germà d'Henry, així com amb altres familiars pròxims, per a oferir-los els recursos que estiguen a l'abast de l'Ajuntament d'Oriola per a seguir amb la cerca d'Henry Alejandro Jiménez.

Per a localitzar-ho, la Guàrdia Civil apel·la a la col·laboració ciutadana i recomana telefonar al 062 o al 112 davant qualsevol dada sobre el seu parador.

ocultar
Segueix la cerca del jove desaparegut a Oriola fa dos setmanes
Pujar