31 de març de 2020 31/3/20

Mor el segon jove que va caure al buit mentre es feia una foto

Mor el segon jove que va caure al buit mentre es feia una foto - (foto 1)
  • Dos joves britànics van caure aquest dimecres al buit des d'una altura de dotze metres en un passeig d'Oriola

Li ho comptava elperiodic.com aquest dijous: un jove de 25 anys moria a Oriola després de caure amb el seu amic de vint anys des d'una altura de 12 metres mentre es feien una foto. El jove ferit que estava molt greu a l'Hospital General d'Alacant ha mort també.

Els fets, segons van informar a elperiodic.com fonts de la Guàrdia Civil, es van produir aquest dimecres entorn de les 19.30 hores quan tres amics d'origen britànic i amb edats compreses entre els 20 i 25 anys es trobaven en el passeig Punta Prima d'Oriola.

Pel que sembla, segons aquestes mateixes fonts, van voler fer-se una foto des del precipici pel que van saltar la tanca que separa el passeig de la vora. Mentre es feien la foto, dues d'ells van caure des d'una altura de dotze metres: el jove de 25 anys va morir, mentre que el segon va resultar ferit greu i va ser traslladat en helicòpter a l'Hospital General d'Alacant, on ha mort aquest dijous.

El tercer va resultar il·lés encara que va haver de ser atés per una crisi d'ansietat. La Guàrdia Civil investiga les causes del succés encara que tot sembla indicar que s'hauria tractat d'una imprudència ja que la barana i el passeig estan "en perfecte estat”.

Pujar