28 d’octubre de 2020 28/10/20

Rescaten a un ancià que es va perdre i va caure a l'aigua en una zona de penya-segats a Oriola

Rescaten a un ancià que es va perdre i va caure a l'aigua en una zona de penya-segats a Oriola - (foto 1)
  MÉS FOTOS
  Rescaten a un ancià que es va perdre i va caure a l'aigua en una zona de penya-segats a Oriola - (foto 2)
  Rescaten a un ancià que es va perdre i va caure a l'aigua en una zona de penya-segats a Oriola - (foto 3)

  La Guàrdia Civil rescata a un home de 86 anys que havia caigut a l'aigua en una zona de penya-segats de Punta Prima-Oriola Costa. El passat dia 4 de setembre, els familiars d'un home espanyol de 86 anys van denunciar la seua desaparició en el Lloc de la Guàrdia Civil de l'el Pilar de la Horadada. Pel que sembla, havia eixit a la vesprada a comprar al supermercat, però s'havia fet de nit i encara no havia tornat.

  La Guàrdia Civil va establir immediatament un dispositiu de cerca, format per patrulles de diferents unitats, per a intentar localitzar-lo per la zona pròxima al seu domicili i voltants, L'endemà, sobre les 07.30 hores del matí, components de la Unitat de Seguretat Ciutadana (USECIA) de la Companyia de Torrevella, mentre realitzaven una batuda per la zona de penya-segats costaners de la platja Punta Prima, Oriola Costa (A), van observar a una persona les característiques de la qual coincidien amb les de l'home desaparegut.

  Aquesta persona es trobava amb mig cos submergit en l'aigua i atrapat entre unes roques. Pel que sembla, havia caigut des d'una altura d'uns 5 metres i, a causa de la dificultat del terreny, ja no havia pogut eixir pel seu propi peu, quedant allí a l'espera de ser rescatat amb l'imminent perill de ser arrossegat pel mar. Quan la Guàrdia Civil va aconseguir traure-ho de les roques, l'home presentava símptomes evidents d'hipotèrmia en haver estat mullat durant hores. Un dels agents va decidir abrigar-ho amb la seua pròpia jaqueta perquè entrara en calor, alhora que li realitzava uns primers auxilis.

  Posteriorment, una ambulància ho va traslladar fins a l'Hospital Universitari de Torrevella per a ser atés i ja està donat d'alta.

  Pujar