25 de maig de 2020 25/5/20

Orihuela crida a la calma després de la confirmació d'un cas de coronavirus

Orihuela crida a la calma després de la confirmació d'un cas de coronavirus - (foto 1)
  • El regidor de Sanitat explica a elperiodic.com que aquest pacient està asimptomàtic i crida la ciutadania a estar tranquil·la: “No hi ha perill”

 Després de la confirmació aquest dimecres del primer contagi amb coronavirus a la Vega Baixa, un empresari que va viatjar a la Fira fa uns dies i que va ser diagnosticat a l'Hospital Vega Baixa d'Orihuela, les autoritats locals han transmés un missatge de tranquil·litat a través d'elperiodic.com.

 El regidor de Sanitat d'Ajuntament d'Orihuela, José Galiano, crida a mantindre la calma: “Els ciutadans han de tindre confiança en les nostres autoritats sanitàries. A vegades, creem una alarma social que degenera en més problemes i és important informar-se a través de les fonts oficials”, ha detallat l'edil en declaracions a aquest digital.

En aqueix sentit, Galiano detalla que la persona que ha aparegut amb coroanvirus està asimptomàtica i està sent tractada en el seu domicili: “No presenta cap mena de dificultat”, conclou l'edil de Sanitat.

Des de l'Ajuntament insisteixen que, aquelles persones que hagen pogut estar en zones de risc o hagen tingut algun contacte amb persones amb coronavirus, han de fer vida normal si no presenta símptomes com a tos, febre o dificultat respiratòria. A més, demanen a la població que mantinguen mesures d'higiene com llavar-se les mans sovint.

Especial Coronavirus a Castelló, Valencia y Alacant

Especial Coronavirus a Castelló, Valencia y AlacantEntrar en el especial
Pujar