26 de setembre de 2020 26/9/20

Mestre: «El futur de la Vega Baixa gira entorn de la connectivitat»

Mestre: «El futur de la Vega Baixa gira entorn de la connectivitat» - (foto 1)
  MÉS FOTOS
  Mestre: «El futur de la Vega Baixa gira entorn de la connectivitat» - (foto 2)

  Manuel Mestre, candidat número u al Congrés dels Diputats per Vox, ha participat en una taula de debat al costat d'altres formacions polítiques en Televisió Vega Baixa.

  Els temes proposats pel moderador s'han dividit en quatre blocs: economia, infraestructures, conjuntura política actual i recuperació de la Vega Baixa després de la DANA. Precisament en aquest últim bloc Manuel Mestre s'ha solidaritzat amb els afectats i ha recordat la tristesa viscuda en aqueixos dies, especialment a Orihuela, ja que és veí de la pedania La Murada.

  «Si es pot dir una cosa positiva d'aquesta desgràcia és la qualitat humana d'aquesta regió, la força de la Vega Baixa», ha manifestat Mestre. El candidat de Vox, en referència a les solucions a adoptar per a evitar futures catàstrofes com l'esdevinguda el mes de setembre, ha abanderat la proposta de la connectivitat: «el futur de la Vega Baixa gira entorn de la connectivitat».

  En aquests termes es posa en relació, per exemple, la necessitat del transvasament Tajo-Segura o el Corredor del Mediterrani, ha explicat Mestre qui també ha manifestat la seua convicció de la responsabilitat de la Confederació Hidrogràfica del Segura en tot l'esdevingut. Com és tradicional en aquesta mena de programes, els candidats abans de finalitzar el debat han tingut el seu minut d'or on sintetitzen el que consideren més important del seu programa.

  Manuel Mestre ha dedicat la seua última intervenció a quatre qüestions claus per a Vox: cohesió nacional, eficiència de l'Estat, qualitat democràtica de les institucions i honradesa dels representants polítics.

  Pujar