Castellano

D'intent de segrest a Oriola, res: la Policia determina que va ser un malentès veïnal

D'intent de segrest a Oriola, res: la Policia determina que va ser un malentès veïnal
  • Diumenge passat una veïna va denunciar al 091 que havien intent segrestar la seua filla menor de 8 anys

Intent de segrest a Oriola. Aquesta denúncia per part d'una mare després de l'anomenada al 091 deslligava totes les alarmes i obligava la Policia Nacional a iniciar una investigació.

Ara, cinc dies després, els agents han conclòs que “realitzades les comprovacions sobre els fets, tot es deu a un mal entès veïnal” pel que s'ha descartat el motiu que va donar origen a la investigació.

Així ho han indicat fonts de la Policia Nacional per uns fets que, com els va avançar elperiodic.com, van ocórrer diumenge passat sobre les 12.30 hores en el camí Vell de Bigastre quan dos homes, que estaven muntats en una furgoneta, van intentar enganyar a una xiqueta de vuit anys perquè es pujara al vehicle, segons consta en el document de la Policia Nacional que circulava per un grup de Facebook.

“La xiqueta espantada va aconseguir córrer i cridar fins a l'arribada al seu domicili”, segons consta en el document que explica, a més, que “aquestes persones manifesten que coneixien als pares i que es pujara a la furgoneta”.

Va ser llavors quan la mare va telefonar al 091 i a l'arribada dels agents no es va trobar ni a testimonis ni als sospitosos.

Pujar