Castellano

Consum prosseguix la seua ampliació de la tenda online per Alacant i arriba a Orihuela i Torrevieja

Consum prosseguix la seua ampliació de la tenda online per Alacant i arriba a Orihuela i Torrevieja
  • La Cooperativa desembarca a la comarca del Baix Segura

Consum prosseguix ampliant la seua tenda online per la província d’Alacant i des de hui oferix este servici a les poblacions d’Orihuela i Torrevieja, on arribarà a més de 84.000 clients potencials. La Cooperativa desembarca, d’esta manera, a la comarca del Baix Segura amb la seua tenda online.

Orihuela, la urbanització de Dehesa de Campoamor i Torrevieja, que compten ara amb l’e-commerce de Consum, se sumen a les poblacions alacantines de Dénia i Xàbia, a la comarca de la Marina Alta, el servici online de les quals Consum va obrir fa a penes una setmana.

El servici de tenda online de Consum arriba a més d’una desena de poblacions alacantines, entre les quals es troben Alacant capital, Benidorm, Polop de la Marina, La Nucia, Mutxamel, Sant Vicent del Raspeig, l’Alfàs del Pi, el Campello, Sant Joan d’Alacant, la Vila Joiosa, Busot, Finestrat, Elx, Torrellano i Crevillent.

Actualment, la Cooperativa oferix la tenda online a més de 130 poblacions de les províncies de València, Alacant, Castelló, Barcelona, Tarragona i Almeria. Preveu continuar l’expansió a altres zones els pròxims mesos.

Facilitar la navegació

Recentment, la pàgina d’inici de tienda.consum.es s’ha redissenyat per a fer-la més intuïtiva, simulant el mòbil, i facilitar-hi la navegació i la compra, amb un buscador destacat i l’agrupació d’aliments per categories. Per a la compra de frescos, permet especificar com es vol que es prepare el producte, com la carn a daus o el peix a filets. L’usuari també pot ordenar els productes per preferències de compra: per ofertes, per compra recurrent, les més rellevants...

La tenda online de Consum disposa de més de 9.000 articles, entre els quals destaquen els aliments frescos al tall, com ara carn, peix i xarcuteria. Els clients també poden accedir a productes frescos en safata i varietat de marques, comptant, a més, amb tots els descomptes i “Els meus preferits” acumulats per al compte de cada soci client, ja que el programa de fidelització Món Consum està completament vinculat amb la plataforma.

A més, pot editar la quantitat d’articles amb el teclat, fet que facilita la compra als clients. Moltes de les referències ja disposen de diverses imatges per a facilitar la lectura de les etiquetes, una millora que es troba en ampliació permanent. També s’hi han incorporat filtres per a donar més visibilitat a les busques de determinats productes, com els ecològics o els de marca pròpia.

Pujar