29 de novembre de 2020 29/11/20

Climent continua a Oriola la ronda de visites a les cambres de Comerç de la Comunitat

Climent continua a Oriola la ronda de visites a les cambres de Comerç de la Comunitat - (foto 1)

  El conseller d'Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball, Rafa Climent, ha visitat a Oriola les instal·lacions del Viver d'empreses que té la Cambra de Comerç de la localitat. Amb aquesta visita, continua amb la ronda que ha estat fent per a conéixer de prop totes les cambres de Comerç de la Comunitat Valenciana, així com el teixit empresarial valencià i els interessos de l'empresariat de les diferents comarques.

  En la compareixença pública, feta en la Cambra de Comerç, el responsable d'Economia ha manifestat el seu interés per "visitar les empreses i parlar amb els responsables de les mateixes per poder implantar polítiques que donen resposta a necessitats reals".

  Rafa Climent també ha recalcat la importància d'aquesta jornada centrada en els reptes que té aquesta comarca per al 2019, com fer front a les conseqüències del Brexit; l'aplicació real de la nova normativa europea en matèria de residus; el ritme baix d'implantació de noves empreses; la reindustrialització; l'economia circular i la millora de les infraestructures.

  El representant de la Generalitat ha visitat les instal·lacions de l'empresa Amefruits i, més tard, la de la firma Rocas & Design, ambdues ubicades també en la mateixa comarca alacantina.

  Amefruits és una empresa alacantina que es va fundar l'any 2004 dedicada a l'exportació d'alls, fruites i verdures. Exporta a 60 països, amb un volum anual de més 20 milions de quilos. Amb unes innovadores i modernes instal·lacions, tenen les més importants certificacions europees de qualitat en el seu sector.

  Per la seua banda, Rocas & Design és una empresa d'enginyeria de tematització líder mundial en el sector de la indústria de parcs d'atraccions i oci, així com en la tematització de tota mena d'espais. Es creà en 1989 i té més de 300 empleats, centrats en bona part en projectes d'alt valor afegit.

  Rafa Climent, ha conclòs la visita amb una reunió de treball amb alguns empresaris i empresaries d´Oriola com: Mario Martinez (president de la Cambra de Comerç d'Oriola); Augusto Mira i Carmelo Tomás (Amefruits); Francisco Pedrera (Trivee); Enrique Mateo (Mateo Wines); Adolfo Valero (ACMO); Joaquín Torres (Eurobyte); Francisco José Rufías ( Sat Olé); Cristina Torres (Conservas Hola); Ascensión Pérez (Diseña Studio); Pedro Mancebo (Legal Spain), Antonio Barberá (Liplem); Enrique Riquelme (grupo Agrotecnología) i Francisco Ortuño.

  Pujar