Castellano

Oposicions Correus 2021: el 12 de setembre es realitzaran les proves

Oposicions Correus 2021: el 12 de setembre es realitzaran les proves
  • S'ofereixen 3.381 llocs de personal laboral indefinit

La celebració de les proves de l'examen de Correus per cobrir 3.381 llocs de personal laboral indefinit tindran lloc el dia 12 de setembre de 2021. Els detalls relatius a les proves, com són les dades de localitat d'examen, centres i aules o espais assignats i horaris seran confirmats amb posterioritat tenint en compte l'evolució de la situació sanitària i les indicacions de seguretat i salut establertes per les autoritats sanitàries.

A més de la data d'examen, durant la Comissió d'Ocupació Central de Correus també s'ha informat sobre la relació final de persones admeses i excloses del procés d'Ingrés de Personal Laboral Indefinit, en el qual es van inscriure prop de 150.000 persones, en concret 149.675 .

Les persones inscrites en el procés de selecció ja podran consultar des de hui l'estat de les seues sol·licituds en www.correos.com, en Persones i Talent. L'empresa notificarà per correu electrònic als participants de manera individualitzada que ja poden realitzar aquesta consulta.

Addicionalment, les persones admeses tindran a la seua disposició documentació de referència sobre els continguts assenyalats en l'annex III de les Bases de la Convocatòria del 30 de juliol de 2020.

Aquest procés suposa l'oferta de 3.381 llocs de personal laboral fix, per a exercir funcions de repartiment d'enviaments, tasques logístiques i atenció a client en oficines. És una convocatòria conjunta que inclou els llocs corresponents a les taxes de reposició aprovades per a l'any 2019 (1.381 llocs), així com 2.000 llocs dels previstos en el pla d'estabilització d'ocupació temporal 2018-2020 signat amb les organitzacions sindicals CCOO, UGT , CSIF i Sindicat Lliure. En concret, 2.356 per a tasques de repartiment, 505 per a agent de classificació i 520 per a atenció a client en oficines.

Amb aquesta convocatòria es reforça la marca Correus com ocupadora de qualitat i l'aposta de la companyia per l'ocupació estable i el desenvolupament professional dels seus empleats. Així mateix, es garanteix un marc estable de relacions laborals i es potencia el talent com accelerador de el canvi que s'està produint en l'empresa davant els nous reptes i les demandes dels seus clients.

Pujar