elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano
Per Víctor García i Tomás
El meu compromís - RSS

L´Alcora primer

    Si la situació no és prou complicada per a empresaris, treballadors, emprenedors, aturats, depenents, etc, en aquestos moments, sembla que estiguem instal·lats en una caiguda lliure sense fí. No passa gaire temps en que s'assabentem que van a fer un nou ERO en alguna taulellera, que un comerç ha tancat, que famílies nouvingudes a l'Alcora decideixen tornar a casa perquè ací no veuen futur. De fet, esta depressió col·lectiva s'ha traslladat a les passades Festes del Crist, doncs la participació ha caigut moltíssim respecte d'anys anteriors.

    I què fan els nostres governs al respecte? A l'Alcora, el PP encara no ha donat mostres de tindre cap recepta de les que anunciava que posaria en marxa en la campanya electoral. De fet, una vegada posats a governar, les propostes del PP brillen per la seua ausència. Per aquest motiu, això de PP=TRABAJO, fa més riure que altra cosa, bé, perdó, la cosa no està per riure.

    A nivell de la Diputació, ningú ho sap, ja que és prescindible i sobra, una despesa menys.

    Del Govern Valencià, quasi millor ni parlar, ja que si van pagant el que han deixat a deure durant el govern del PP, quasi sembla un miracle. I ara, vaig al Govern de l'Estat. Les últimes mesures, entre d'altres, han sigut la pujada de l'IVA (tan criticada a Zapatero), d'una manera més dura que l'anterior i una nova taxa per al gas natural que castiga si cap més al sector del taulell en concret.

    El sector del taulell, que tant ha aportat al conjunt de l'Estat, ara no sols no ha rebut cap pla específic, sinó que se'l castiga amb les contínues pujades d'IVA, i noves taxes al gas natural. A aquest pas caldrà pensar en fer manifestacions i marxes a l'estil del sector del carbó perquè açò ho estan afonant i el PP és el principal responsable. Esta terra es mereix governs que pensen en els seus ciutadans i no en el seu partit, aquest és el meu COMPROMÍS, L'ALCORA PRIMER.

    Elperiodic.com ofereix aquest espai perquè els columnistes puguen exercir eficaçment el seu dret a la llibertat d'expressió. En ell es publicaran articles, opinions o crítiques dels quals són responsables els mateixos autors en tant dirigeixen la seua pròpia línia editorial. Des d'Elperiodic.com no podem garantir la veracitat de la informació proporcionada pels autors i no ens fem responsables de les possibles conseqüències derivades de la seua publicació, sent exclusivament responsabilitat dels propis columnistes.
    Pujar