20 d’octubre de 2019 20/10/19
Per Salva Aguilella
Diario de un Ondense - RSS

El raval de Sant Josep o com fer poble entre tots

  Quan em vaig presentar a les passades eleccions municipals, una de les obres importants que em vaig comprometre a posar en marxa era la remodelació de la vella i descuidada plaça del Raval de Sant Josep.

  Esta setmana ja estarà completament acabada. Serà un altre compromís complit, tot i que encara no hem arribat ni a la meitat de la legislatura.

  Des de què va començar el meu mandat com a alcalde, el PSOE m'ha anat exigint i criticant des del primer dia que no haguera complit ja tot el programa electoral amb el que em vaig presentar als ciutadans

  És la seua manera irresponsable de fer oposició. Ens demanen que fem les coses, sense pràcticament temps material per a fer-ho. Ho segueixen fent ara i ja ho feien als dos mesos de començar la nova legislatura.

  Ara que la plaça del Raval està pràcticamet remodelada i el compromís complit, critiquen l'obra per què, diuen que els han dit els veïns que no els agrada. És curiós, com si els veïns no ens ho pogueren dir a nosaltres. I encara és més curiós que, segons els socialistes, siguen els mateixos veïns que van escollir el projecte sobre el que s'ha treballat els que ara diguen que no els agrada.

  Ésta ha estat l'obra que més consens ha tingut per què han estat els veïns qui l'han escollida.

  Estem arribant a la meitat de la legislatura i els socialistes no canvien. Només pensen en criticar-ho tot; no troben res bé. Seguiexent pensant que si Onda anara pitjor, a ells els aniria millor. I s'equivoquen.

  L'única manera de servir a Onda és fer poble entre tots, encara que una minoria no ajude. La plaça del Raval ha estat un altre clar exemple de qui vol fer poble (la gran majoria) i qui prefereix seguir posant pedres a les rodes. Allà ells.

  ocultar
  El raval de Sant Josep o com fer poble entre tots
  Pujar