20 d’octubre de 2019 20/10/19
Per Salva Aguilella
Diario de un Ondense - RSS

Apostem per la formació i per les empreses locales

  Setembre és sinònim de tornar a la normalitat de “la vuelta al cole”. A l'ajuntament d'Onda tenim clara una prioritat: les generacions de xiquets i joves que ara estan estudiant són el futur del nostre municipi i d'ací la nostra aposta per la formació.

  A Onda hem fet un gran esforç inversor, el més important de la història del nostre poble, per a què entre en funcionament el Banc de Llibres, amb 125.000 euros destinats a les llibreries locals i que alleujaran les economies domèstiques dels onders.

  També hem aconseguit que este curs s'amplien un 20% les places a l'Escola Oficial d'Idiomes a Onda, aconseguint el nivell d'anglès avançat, en una clara aposta per millorar les possibilitats formatives dels onders.

  A més, hem invertit 90.000 euros en millorar la seguretat al voltant dels col.legis i instituts d'Onda per empreses locals, a la vegada que hem sol.lucionat el greu problema que existia a la foradada del carrer Metge José Llidó.

  Inversió en formació i contractació de les empreses locals són dos dels pilars del programa electoral amb el que em vaig presentar a les passades eleccions i, per tant, el llibre de ruta sobre el que actuem i que ens ha ajudat a reduir la desocupació a Onda en més de 100 persones en l'últim any. Del que fem ara depèn el nostre futur i és per això la nostra decidida aposta.

  ocultar
  Apostem per la formació i per les empreses locales
  Pujar