elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano
Per Fernando Pascual Moscardó. Regidor de Serveis Urbans d’Alzira
La Palestra - RSS

La gestió de… l’aigua potable de calitat

  FOTOS
  La gestió de…   l’aigua potable de calitat- (foto 1)
  La gestió de…   l’aigua potable de calitat- (foto 2)

  Com a regidor socialista, responsable de Serveis Urbans, he participat en aquest govern progressista en la lluita per aconseguir que l’aigua de l’aixeta a Alzira fora potable i apta per al consum, en definitiva lliure de nitrats.

  Abans del 2015 estant el PSOE en l’oposició es va realitzar un sèrie de campanyes, per tal exigir al govern d’aquell moment, liderat per el PP, que es treballara amb consciència per aconseguir tal propòsit, però eixe exigència mai va ser cap prioritat per al govern conservador.

  En 2015, la ciutadania va dipositar la majoria en partits progressistes. La unió va conformar un govern solid i disposat a revertir moltes de les accions que al nostre pensar no estaven encertades al llarg de les tres legislatures amb un govern de dretes al capdavant.

  Entre les prioritats, com a responsable de l’àrea de Serveis Urbans, em vaig posar a treballar per tal de fer possible allò que hui és un realitat, però que en cert moment semblava impensable i utòpic, que de l’aixeta dels llars d’Alzira brollarà aigua sense nitrats i consumible al cent per cent.

  Reconec que ha sigut un camí llarg, amb diverses curves, però hem pogut demostrar que no eren insalvables. que era posible traçar una línea de treball que tingera com objectiu final el que hui és una realitat.

  Tots les zones habitades de la ciutat com la urbanització Sant Bernat, Raco, Santa Maria de Bonaire, Sagrada Família… Han sigut conectats a la xarxa d’aigua potable i per consiguient a hores d’ara que tots els 45.000 veïns i veïnes d’Alzira disposem d’aigua de calitat.

  Aquella iniciativa que s’inicia fa anys va ser l’inici d’una singladura que ha acabat en bon port i  que ha permés fer realitat una vella reivindicació del PSOE a Alzira de la que com a part responsable em sent molt satisfet.  Ara podem recomanar el Beure Aigua de l’aixeta, en total garantia!!

  Elperiodic.com ofereix aquest espai perquè els columnistes puguen exercir eficaçment el seu dret a la llibertat d'expressió. En ell es publicaran articles, opinions o crítiques dels quals són responsables els mateixos autors en tant dirigeixen la seua pròpia línia editorial. Des d'Elperiodic.com no podem garantir la veracitat de la informació proporcionada pels autors i no ens fem responsables de les possibles conseqüències derivades de la seua publicació, sent exclusivament responsabilitat dels propis columnistes.
  Pujar