15 d’octubre de 2019 15/10/19
Per diversos autors
La Palestra - RSS

Carta Oberta al Diputat de Compromís Josep Nadal

En primer lloc, vull dir-li que ahir vaig llegir amb moltíssima tristesa i vergonya els tweets que es va atrevir a publicar al seu Twitter, missatges que no són nous en el seu conte, donat que des que va obtenir l’acta de Diputat ha aprofitat qualsevol moment d’atac a la democràcia per traure rèdit polític i qüestionar l’Estat de Dret i de pas, atacar als Cossos i forces de Seguretat de l’Estat. No sé quin és el motiu que li mou a denigrar la imatge de milers de persones que van anar a un acte a favor de la Guàrdia Civil i de condemna dels atacs que sofreixen cada dia per defensar la llibertat, la igualtat i eixa Constitució que vosté insulta diariament, eixa mateixa que li permet a vosté ser Diputat a les Corts, però el que si sé és que els valencians no mereixem un Diputat com vosté, tan infame i amb tan poc sentit d’Estat, que no dubta en tacar el nom de les Corts i d’aquesta Comunitat per tindre uns minuts de Glòria a twitter.

A mi també i no ho dubte mai, també em preocupen en gran manera aquestes situacions, però més em preocupa que persones com vosté, sectàries e intolerants, al servei d’una ideologia que vol trencar el que tant ens ha costat de conseguir, mostren tan menyspreu cap a la pluralitat, diversitat i distintes sensibilitats polítiques, dels valencians i de la resta d’espanyols, a qui ha de respectar i hauria de representar, en l'exercici del seu càrrec de Diputat i que amb els seus tweets ofèn cada dia.

M'avergonyeix profundament que algú com vostè em represente a les Corts, perquè si ja està prou danyada la imatge de les nostres Institucions per culpa de la corrupció dels diferents governs del PPSOE, sols ens falta ara als valencians, que Diputats com vosté, clarament indigne d’ocupar un escó, ens situen al mapa com a exemple d’odi, intolerància i falta de respecte a la Guàrdia Civil i a milers de persones, que lliurement es van manifestar a favor de la democracia, la llibertat i la convivencia, condemnant  qualsevol acte violent en contra dels qui defenen els nostres drets i llibertat cada dia.

L'única cosa que ha demostrat amb les seues paraules és, a més d'un sectarisme ideològic ranci, caduc i irrespectuós sense cap cabuda en una societat com la valenciana, és un profund desconeixement dels valencians als qui haguera de representar, vosté a banda de ser afiliat a Compromís, es Diputat, i com a tal, ens representa a tots els valencians, li agrade o no, i deu deixar de costat eixa ideologia que va en contra de l’Estat de Dret i de la immensa majoria de valencians, per molt que no li agrade, eixos als qui té el deure de representar amb la dignitat més gran possible, i si no pot fer-ho, deixe l’Escó i abandone la política, i deixe d’embrutar el nom de les Corts.

Li demane encaridament que deixe d'ofendre al poble valencià i de tacar el bon nom dels Corts Valencianes com a legítima institució que representa la veu de societat oberta, diversa i plural i en la que no tenen cabut missatges com el seu. La llibertat és un dret i una conquesta de tota la societat, mereixedora del respecte de tots, més si cap d'un diputat com vostè, que malament que ens pese, representa a tots els valencians.

Li recorde que durant molts anys Espanya va ser un País on no es podia parlar lliurement, on la llibertat era plena, i que qualsevol acte a favor de la Llibertat, de la igualtat, de la Democràcia, dels drets aconseguits i per suposat, a favor dels Cossos i forces de seguretat que són la garantia d’aquestos drets, no és susceptible de crítica, sinó de reconeixement.

Gràcies al treball conjunt de tots, es van obrir les portes de la llibertat a Espanya, mentre la gent com vosté pot opinar i viure lliurement a la Comunitat, milers de persones no ho poden fer a les seues regions, famílies senceres que han d’amagar a què es dediquen, xiquets i mares que han de dur escolta, perquè intolerants i càrrecs públics de Compromís  com vosté o el senyor Carles Mulet, membre del Senat, insulten i banalitzen vilment la violència, por i odi que pateixen, només perquè vostés pensen que els seus drets valen més que els de la resta de persones. Li recorde Sr Nadal, que totes les persones som iguals, i que tots tenim dret a poder viure tranquils i en llibertat sense por a represàlies. Tots tenim l'obligació de seguir fent camí en pro de la Llibertat en la Societat.

Li demane per favor que enterre d'una vegada per sempre qualsevol rèmora que supose una sort de discriminació i greuge cap a les persones que no pensen com vosté, com són les seues paraules i que deixe d’ofendre cada dia als que defenem la Democràcia i la Constitució, i si, també a la nostra Guàrdia Civil.

Li recorde que tenim l'obligació com a Societat de respectar tot el que ens envolta i de defensar el dret de tots, açò és, al fet que cadascun puga ser i viure on vulga ser sense ser coaccionat per ningú, sense que la seua llibertat, es veja retallada per la por a les represàlies, per tot això aquest valencià de cor i cos, li demana que ens ajude com a Diputat de tots els valencians i si no vol ajudar, que s’aparte, peró que no ens tire pedres i per favor que deixe d'insultar.

Finalment dir-li que vosté no em representa, que m'avergonyeix profundament que vosté ocupe un escó que li pertany al poble valencià i li demane de tot cor que retire eixes repugnants paraules, ja que vosté es Diputat gràcies a la Constitució i a la Democràcia i un acte de suport a la Guardia Civil i de condemna a les agressions que pateixen diàriament per defensar la llibertat i la igualtat no mereix tal falta de respecte. És vosté indigne d'ocupar un escó a les Corts Valencianes.

ocultar
Carta Oberta al Diputat de Compromís Josep Nadal
Pujar