elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Víctor Vidal, nou Secretari del Grup Compromís a l’Ajuntament d’Ontinyent

Víctor Vidal, nou Secretari del Grup Compromís a l’Ajuntament d’Ontinyent
  • Vidal, graduat en Comunicació Audiovisual, ha treballat i col·laborat en diferents mitjans de comunicació locals.

El Grup Municipal de Compromís a l’Ajuntament d’Ontinyent ha seleccionat al nou Secretari de Grup per arrancar el curs polític. L’escollit és Víctor Vidal Torró, qui s’encarregarà d’assessorar i coordinar les tasques dels regidors Nico Calabuig i Paloma Alberola, en substitució de Miquel Àngel Múrcia, qui ha deixat el càrrec per motius laborals que han requerit el seu desplaçament fora d’Ontinyent.

Segons valorava Nico Calabuig, portaveu del grup, “En primer lloc, agrair la tasca de Miquel Àngel Múrcia durant este període, que ha estat breu però intens, ja que es tractava dels mesos d’adaptació a la nova realitat de l’Ajuntament. Li desitgem la millor de les sorts en la seua nova etapa professional com a docent”.

“D’altra banda, donar la benvinguda a l’equip a Víctor Vidal, un gran professional en qui hem confiat per desenvolupar la tasca de coordinar l’acció diària del grup municipal. Un perfil independent que fa patent la voluntat de Compromís per Ontinyent per seguir ampliant la base i sumant persones provinents de diversos àmbits al nostre projecte”.

Per la seua banda, la regidora Paloma Alberola reiterava l’agraïment a Múrcia i assenyalava que “la preparació de Vidal en l’àmbit de la comunicació contribuirà a impulsar la projecció de l’actuació política del grup Compromís per Ontinyent, tant pel que fa a la fiscalització de l’acció del Govern municipal, com respecte a la gestió de les regidories d’Arxiu i Consum, de les quals en som titulars”.

VÍCTOR VIDAL TORRÓ

Víctor Vidal Torró va nàixer l’any 1993. És graduat en Comunicació Audiovisual per la Universitat de València (UV), amb qualificació de Premi Extraordinari. Ha sigut becari de l’Agència EFE i la Corporació RTVE, i ha treballat i col·laborat en diversos mitjans de comunicació locals com a redactor, locutor, o a través d’articles d’opinió.

Vidal ha participat, a través del Servei de Política Lingüística de la UV, en xarrades i altres accions per al foment del valencià en l’àmbit universitari.

Per altra banda, també es va especialitzar en cinema durant un any a Barcelona, i ha participat com a director, guionista, càmera o editor en diversos curtmetratges i continguts audiovisuals.

Pujar