elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

500 vehicles nous i d’ocasió a preus especials a “Firauto Ontinyent 2017”

500 vehicles nous i d’ocasió a preus especials a “Firauto Ontinyent 2017”
  MÉS FOTOS
  500 vehicles nous i d’ocasió a preus especials a “Firauto Ontinyent 2017” - (foto 2)
  500 vehicles nous i d’ocasió a preus especials a “Firauto Ontinyent 2017” - (foto 3)

  L'alcalde d'Ontinyent i President de la Diputació de València, Jorge Rodríguez, ha inaugurat aquest matí la V edició de "Firauto", fira de l'automòbil que coincideix amb la tradicional Fira d'Atraccions ontinyentina, i que està organitzada per l'Associació de Tallers d'Automoció de la Vall d'Albaida i l'Ajuntament d'Ontinyent, amb la col·laboració de la Diputació de València i Caixa Ontinyent.

  L'alcalde, acompanyat per regidors i regidores i membres de l'Associació de Tallers, visitava els expositors repartits en l'avinguda d'Albaida i el carrer José Iranzo i destacava l'esforç de tots els implicats "en un projecte que no para de créixer any rere any i que s'ha convertit en un dels principals atractius d'estos dies per al públic, siga d'ací de la ciutat o de poblacions i comarques properes". Per la seua banda, el president de l'Associació de Tallers d'Automoció, Ximo Gramage, confiava en què una edició més, "Firauto" servisca "perquè els milers de visitants que rep la ciutat coneguen les novetats i oportunitats del món del motor i, a més, com a impuls per al sector de l'automòbil".

  "Firauto" exposarà hui dissabte i demà diumenge al voltant de 500 vehicles repartits en 13.500 m2, enfront als 220 vehicles i els 8.300m2 de l'edició anterior. Cal destacar que els stands expositors passen de 16 a 20 i que a més de vehicles nous i km0 es compta també amb 200 automòbils d'ocasió ubicats per primera volta al reformat pàrking adjacent al col·legi Martínez Valls.

  Pujar