elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

El trinquet d’Ontinyent acollirà el debut a la ciutat del pilotari local Ivan en competició oficial

El trinquet d’Ontinyent acollirà el debut a la ciutat del pilotari local Ivan en competició oficial
  • El regidor d’esports anima a la ciutadania a acudir a donar suport a una de les promeses més destacades de l’esport valencià

El trinquet municipal d'Ontinyent acollirà el proper 20 d'octubre el que serà el debut en competició oficial a la ciutat del pilotari local Iván Esparza, formant parella amb el pilotari Gabi de La Pobla del Duc. Serà en una partida de “Copa 2" d'escala i corda-raspall a disputar entre les parelles Ivan i Gabi en representació d’Ontinyent i de Vicent i Murcianet per Vilanova de Castelló, que tindrà lloc a les 11:30 hores d’eixe dia, després d’haver-se disputat una partida del Club de Pilota Ontinyent a les 10:00 hores.

El regidor d’esports, Óscar Borrell,  ha animat a la ciutadania “a acudir eixe dia al trinquet a donar suport a una de les promeses més destacades del nostre esport autòcton, un jove conegut com “Ivan d’Ontinyent” que està duent el nom de la ciutat cada volta més alt al món de la pilota”. Amb només 18 anys, Iván ha despuntat en la Lliga Promeses, la Lliga Juvenil, l'Individual sub-18, la Lliga 2, els campionats individuals i per equips sub-23, i el campionat professional absolut en modalitat individual, on va arribar enguany a semifinals.

Borrell destacava que “poder gaudir de les primeres passes d’Ivan a la Copa 2, considerada com l’avantsala al professionalisme, és una bona oportunitat per vibrar doblement de l’esport de la pilota a Ontinyent, per la qualitat de la partida i també per l’atractiu de poder recolzar a la nostra jove promesa que de segur va a seguir donant molt que parlar en aquest esport”, manifestava.

 

Pujar