29 de març de 2020 29/3/20

El Teatre Echegaray d’Ontinyent acull el tradicional concert de solistes de la Banda Simfònica d’Ontinyent

El Teatre Echegaray d’Ontinyent acull el tradicional concert de solistes de la Banda Simfònica d’Ontinyent - (foto 1)
  • El concert tindrà lloc aquest dissabte 2 de novembre a partir de les 19:00h

El Teatre Echegaray d’Ontinyent acull el tradicional concert de solistes de la Banda Simfònica d’Ontinyent “Tot per la Música” aquest dissabte 2 de novembre a partir de les 19:00h.

En aquesta cita, com cada any, membres de la banda que es troben cursant estudis superiors interpreten una peça com a solista acompanyat també d’un solista reconegut internacionalment. En aquest sentit, actuaran Mar Salvador i Borja Beneyto com a solistes. Per la seua part, Salvador actuarà acompanyada per David Pastor i el saxofonista Borja Beneyto ens endinsarà a través de la música al món oníric del cineasta Federico Fellini.

La principal novetat d’aquesta edició serà la participació de l’artista Javi Santamaria, que pintarà un quadre mentre la Banda Simfònica d’Ontinyent interpreta l’obra composta per Saül Gómez, Pinazo en homenatge al pintor valencià Ignacio Pinazo en el centenari de la seua mort.

El regidor de Cultura, Àlex Borrell, animava a la ciutadania "a assistir i gaudir de l’altíssim nivell d’aquests músics". Les entrades anticipades es poden adquirir per avançat al preu de 5€ a la seu de la banda en horari de 19:00h a 21:00h.

 

Pujar