20 de setembre de 2020 20/9/20

La Sala Gomis acull el XII Festival de Cors “Ciutat d'Ontinyent"

La Sala Gomis acull el XII Festival de Cors “Ciutat d'Ontinyent" - (foto 1)

    La Sala Gomis d’Ontinyent acull aquest dissabte 1 de juny a les 19:00 hores el XII Festival de Cors “Ciutat d'Ontinyent”, un esdeveniment organitzat per la regidoria de Cultura de l’Ajuntament i l’Associació Musical Nou Orfeó.

    L'esdeveniment comptarà aquesta edició amb la participació de la coral infantil i juvenil “els infantils de Sant Josep “ d'Ontinyent, el cor del col·legi Santa Maria d'Ontinyent i el cor de l'associació musical nou orfeó d'Ontinyent, a més de la coral universitària sénior de València. Cadascun d'ells interpretaran per separat el seu repertori, per interpretar tots junts l'obra “por esto cantamos juntos” de Josu Elberdin baix la direcció de Carlos Moisés Miró Doménech.

    El regidor de Cultura, Àlex Borrell, destacava que "el Festival de Cors 'Ciutat d'Ontinyent' s'ha convertit en tot un referent dins de la música coral" i animava a tota la ciutadania a gaudir d'aquesta cita "que de segur serà tot un espectacle sonor molt emotiu" explicava. Les entrades amb un cost de 5€ (4€ amb descompte) encara es poden adquirir per avançat a la pàgina web de Caixa Ontinyent, a la Casa de Cultura-Palau dels Barons de Santa Bàrbara i una hora abans de l'inici de l'espectacle.

    Pujar