27 de novembre de 2020 27/11/20

RENFE informa de modificacions en el servei l’estació d’Ontinyent per les obres de millora de la línia

RENFE informa de modificacions en el servei l’estació d’Ontinyent per les obres de millora de la línia - (foto 1)

    Responsables de RENFE a la Comunitat Valenciana han informat a l'Ajuntament d'Ontinyent de diverses modificacions en el transport de viatgers a l'estació de la ciutat per les obres de millora que ADIF va a realitzar en la línia Xàtiva-Ontinyent-Alcoi des del proper 12 de juny i fins al 06 d'agost, període durant el qual va a estar interrompuda la circulació de trens, realitzant-se tot el transport de viatgers per carretera.

    Des de RENFE s'ha explicat que aquesta informació serà col·locada en totes les estacions i punts d'estacionament dels autobusos en les poblacions al llarg d'aquesta setmana des de hui dimecres, a més de lliurar-se cartells amb la informació dels trens a les oficines d'informació.

    Es tracta d'un cartell amb l'horari dels autobusos que realitzaran el servei alternatiu. Seran dos per tren, un amb parada únicament en les estacions intermèdies d'Albaida i Ontinyent i un altre amb parada en totes les estacions entre Xàtiva i Alcoi. Per a qualsevol informació complementària es pot demanar al telèfon d'informació de Renfe 902 999 106 o 963 357 400, o al compte de Twitter @CercaniasVLC.

    Pujar