30 de maig de 2020 30/5/20

La regidoria de Joventut organitza un "Nadal Jove" amb activitats durant les vacances escolars

La regidoria de Joventut organitza un "Nadal Jove" amb activitats durant les vacances escolars - (foto 1)
  • El Casal Jove acull torneigs de jocs de taula, ps4, futbolí, tennis taula, billar, cinema jove i serveis de lectura i wifi gratuïta

L’Ajuntament d’Ontinyent a través de la Regidoria de Joventut ha presentat el seu "Nadal Jove", una oferta d’oci cultural per a aquestes vacances. Entre els dies 26 i 3 de gener s’han programat fins a sis activitats de diversos tipus acompanyades de serveis de wifi gratuïta, lectura i jocs de taula.

El regidor de Joventut, Jordi Vallés, explicava que "sempre tenim en compte les opinions i suggeriments dels i les joves. La programació de Nadal mostra una vegada més, l’aposta que el Govern d’Ontinyent fa pel jovent de la ciutat amb una programació estable i de qualitat, que permetrà als i les nostres joves gaudir d’activitats diverses durant aquestes dies", manifestava. 

En aquest sentit, la programació començava aquest dilluns amb la tradicional decoració de Nadal i continuava aquest dijous amb els campionats de billar i futbolí. Així mateix, aquest divendres tindrà lloc el joc de pasapalabra. La programació es reprendrà el dilluns 30 amb cinema i continuarà el dijous 2 de gener de 2020 amb jocs de taula i el divendres 3 amb el torneig de Play Station 4.

A més de les activitats programades, s’oferirà servei de wifi gratuïta, de lectura i jocs interactius, així com jocs de taula, tenis taula, futbolí i taula de billar. Cal recordar que l’Espai Jove romandrà obert els dies 23,26, 27 i 30 de desembre, i el 2 i 3 de gener, en horari de 17:00h a 20:00h.

Pujar