1 de desembre de 2020 1/12/20

PSPV-PSOE d’Ontinyent celebra els resultats de Sánchez i Puig

    El PSPV-PSOE d’Ontinyent valora de forma “excel·lent” l’aportació de vots ontinyentins al triomf de Pedro Sánchez i Ximo Puig en les eleccions d’aquest diumenge.
    En els comicis generals, el PSPV-PSOE va tornar a ser la força més votada a Ontinyent, 23 anys després, amb 5.608 vots. Rebeca Torró, secretària general del partit a Ontinyent i número 6 en la candidatura al Congrés, creu que “els socialistes d’Ontinyent hem de celebrar aquest triomf de diumenge“. Per a Torró: “Els socialistes D’Ontinyent hem d’estar molt contents perquè hem contribuït a fer que la societat continue avançant”. Torró ha afegit que els vots socialistes d’Ontinyent permeten, de nou, dos governs liderats per dos socialistes com Pedro Sánchez i Ximo Puig.

    L’actual vicepresidenta de la Diputació ha volgut agrair com a candidata i secretària general “aquesta victòria a la ciutadania i a tots aquells militants i simpatitzants que han treballat per aconseguir aquest resultat històric a Ontinyent”.

    Torró ha volgut refermar el seu lligam amb la seua ciutat: “el meu compromís amb els ciutadans i ciutadanes d’Ontinyent continuarà sent ferm i em compromet a ser la veu dels nostres interessos i defensar Ontinyent on calga”.

    Pujar