elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

El PSOE demana la reobertura de l'Alberg Perú d'Ontinyent

El PSOE demana la reobertura de l'Alberg Perú d'Ontinyent
  • El centre, situat al costat de la CV 665 que uneix amb Moixent, no ha tornat a la seua activitat

MÉS FOTOS
El PSOE demana la reobertura de l'Alberg Perú d'Ontinyent - (foto 2)
El PSOE demana la reobertura de l'Alberg Perú d'Ontinyent - (foto 3)

El portaveu del grup municipal socialista a l'Ajuntament d'Ontinyent, Jose Antonio Martinez, sol·licita la reobertura de l'alberg juvenil de la ciutat. “S'han d'obrir immediatament amb l'objectiu que complisca amb la seua funció davant la demanda de visitants i usuaris, permetent, entre altres qüestions, el suport al desenvolupament turístic de la zona i la creació d'ocupació”.

L'edil socialista José Antonio Martinez assenyala que es tracta d'una infraestructura essencial per a la ciutat que es manté tancada “sense causa”. Inicialment va ser objecte d'una actuació que pretenia reparar els desperfectes en l'edificació, així com les instal·lacions tècniques, però des de fa mesos roman tancat sense ús. Martinez destaca que “estem ja al juny, això és estiu” tenint en compte que l'actuació ja es va finalitzar, no s'entén que a Ontinyent hi haja 30 places disponibles per a allotjament, amb una dotzena d'habitacions adaptades i romanga tancat, perdent l'oportunitat de ser un punt d'atracció per a turisme sostenible, responsable i tranquil.

“Estem en temporada alta en el turisme de la ciutat i també és el moment en el que major quantitat d'esdeveniments culturals, festius i d'oci es registra, l'estiu, amb el que aquest alberg seria un complement per als qui busquen un allotjament en un rang de preus concret”, sosté.

“No és de rebut que, havent-hi esdeveniments a la ciutat, els participants hagen d'anar-se fora o repartir-se per a buscar allotjament per no comptar amb l'alberg”. En aquest sentit, assenyala que “aquest equipament compleix a Ontinyent, i més en l'entorn en el qual es localitza, una gran funció dinamitzadora parlant, en qüestió turística, de sostenibilitat i d'ocupació, per tant, no podem continuar perdent l'oportunitat d'usar-ho, mantenint-ho tancat”.

Martinez ha recordat que “l'alberg Perú d'Ontinyent està construït en un acollidor edifici que s'erigeix com un destí ideal per als amants de la naturalesa, ja que entre les seues moltes bondats està situat a prop al riu Clariano, en plena serra de la Solana, un lloc perfecte per a practicar el turisme actiu, els esports de muntanya o gaudir de les particularitats magnífiques que ofereix Ontinyent”

Pujar