18 de gener de 2021 18/1/21

14 persones afectades per tres nous brots de COVID-19 registrats en un dia a Ontinyent

14 persones afectades per tres nous brots de COVID-19 registrats en un dia a Ontinyent - (foto 1)
  • Els tres brots del municipi són d'origen laboral, social i de l'àmbit educatiu

L'última actualització de les dades del Coronavirus ha posat a la localitat d'Ontinyent en el punt de mira de tres brots nous que han afectat un total de 14 persones, tal com ha confirmat la Conselleria de Sanitat a través de les proves PCR i d'antígens.

En el municipi d'Ontinyent s'han detectat tres brots nous del virus, un d'origen laboral que ha afectat quatre persones, un altre originat en l'àmbit educatiu amb sis casos positius més i un més d'origen social amb incidència en quatre persones infectades.

Decisions fermes

L'Ajuntament d'Ontinyent i l'alcalde han anunciat que totes les mesures restrictives anunciades en els primers dies del mes de novembre s'amplien, com a mínim, fins el pròxim dia 9 de desembre, just després del pont.

L'alcalde ha instat a tota la ciutadania a extremar les precaucions en aquests moments de la pandèmia del Coronavirus i demana un “esforç extra”.

A més, el primer edil ha recordat que totes les anteriors mesures segueixen en vigor, per la qual cosa romanen suspesos tots els actes i esdeveniments culturals, esportius i d'oci en espais públics i llocs del municipi.

Demana també a les associacions locals que s'abstinguen d'organitzar actes i esdeveniment que generen aglomeracions o reunions de persones.

Segueixen tancats els museus, casa cultura, centres cívics, centres de majors, biblioteques públiques i espai jove i piscina municipal, ja que les circumstàncies epidemiològiques ho consideren oportú.

De la mateixa manera, segueix el tancament de totes les instal·lacions esportives municipals, a excepció d'entrenaments i partits de competicions federades.

Tanquen també els parcs i jardins, a més de les pistes esportives dels barris d'Ontinyent.

Els mercats ambulants també queden suspesos fins al moment, mentre que segueix el 50% de l'aforament en l'autobús urbà municipal.

Pujar