20 de gener de 2021 20/1/21

Una perruqueria d’Ontinyent ofereix talls de monyo gratuïts a persones usuàries dels serveis socials

Una perruqueria d’Ontinyent ofereix talls de monyo gratuïts a persones usuàries dels serveis socials - (foto 1)
  • Prop d'una vintena dones i homes han fet ús d’aquest servei en les instal·lacions d’aquest establiment a l’Avinguda Daniel Gil

Una perruqueria d’Ontinyent ofereix gratuïtament durant estes festes els seus serveis a usuàries dels serveis socials municipals. Es tracta d’una acció solidaria per la qual “Tomás Santamaría Estilismo y Peluqueria” ha rebut a persones que tenen dificultats per assumir les despeses d’arreglar-se el monyo durant estes festes, persones que han estat derivades des del departament de Serveis Socials.

En concret, prop d'una vintena dones i homes han fet ús d’aquest servei en les instal·lacions d’aquesta perruqueria a l’Avinguda Daniel Gil. La regidora de Política per a les Persones, Paula Soler, agraïa en nom del consistori la seua solidaritat tant al gerent de la perruqueria, com a les perruqueres que han col·laborat desinteressadament, així com a la Cafeteria Antaño, que també ha  participat de la iniciativa convidant a cafè i pastes als usuaris i usuàries d’aquest servei.

 

Pujar