10 de juliol de 2020 10/7/20

Una partida professional de pilota, un concert i un contacontes obrin a Ontinyent les activitats del “9 d'Octubre”

Una partida professional de pilota, un concert i un contacontes obrin a Ontinyent les activitats del “9 d'Octubre” - (foto 1)
  • La programació municipal es reprèn aquest dimarts amb dos espectacles de la prèvia del VIII Festival de Circ i Teatre

MÉS FOTOS
Una partida professional de pilota, un concert i un contacontes obrin a Ontinyent les activitats del “9 d'Octubre” - (foto 2)
Una partida professional de pilota, un concert i un contacontes obrin a Ontinyent les activitats del “9 d'Octubre” - (foto 3)

Una partida professional de pilota, un concert i un contacontes obrien aquest diumenge a Ontinyent la programació d'activitats per commemorar el “9 d'octubre” organitzada per l'Ajuntament d'Ontinyent. La partida de Pilota Valenciana, que tenia lloc a les 11:30 al trinquet del poliesportiu dins la Copa Caixa Popular de Raspall, finalitzava amb la victòria dels “blaus” Ian i Roberto front els “rojos” Moltó i Lorja per 25 a 20. Ja de vesprada, a les 18:00 hores, tenia lloc un concert a càrrec del grup “El Regall” a la nova zona verda adjacent al Molí Descals, i finalment, a les 19:00 hores, el Parc del Llombo acollia el contacontes “Jaume I i els fruits de la tardor” a càrrec de l’Associació Asayco. 

La programació municipal en la setmana de la Festa dels Valencians es reprendrà aquest dimarts 8 d’octubre amb dos espectacles de la prèvia del VIII Festival de Circ i Teatre d’Ontinyent que es va haver d’ajornar en setembre per la meteorología adversa. El primer d’ells serà a les 19:30 hores al Parc de Vicent Andrés Estellés, on la companyia italiana Koletiv Lapso Cirk representarà l’espectacle d’acrobàcies i equilibrisme “Ovvio”. Més tard, a les 22:30 hores, serà la Plaça de Sant Domingo la que aculla l’espectacle “Orquesta de Malabares”, un espectacle de malabars amb música en directe de la mà de la companyia gallega Pistacatro i l’Agrupació Musical d’Ontinyent. Un projecte original on 6 malabaristes i una trentena de músics posen en escena un ballet aeri.

Especial 9 d'Octubre 2019 a la Comunitat Valenciana

Especial 9 d'Octubre 2019 a la Comunitat ValencianaEntrar en el especial
Pujar