elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Ontinyent visibilitza la Salut Mental amb una xarrada sobre els símptomes més freqüents dels trastorns mentals

Ontinyent visibilitza la Salut Mental amb una xarrada sobre els símptomes més freqüents dels trastorns mentals
  • La xarrada a càrrec del metge psiquiatra Javier Castelló tindrà lloc dimarts 18 d’octubre a les 19h al Centre Cultural Caixa Ontinyent

  • La regidora Paula Soler destaca l’aposta del Govern d’Ontinyent "per trencar tabús al voltant de la salut mental i ajudar a la ciutadania que puga necessitar-ho"

Ontinyent commemorarà el Dia de la Salut Mental amb una xarrada a càrrec del metge psiquiatra Javier Castelló, inclosa dintre del Pla Municipal per a la Prevenció de la Conducta Suïcida. La regidora de Política per a les Persones, Paula Soler, explicava que la mateixa té per objectiu "ajudar a la ciutadania que pense que tant ella mateixa com algun familiar o amic/amiga pot estar sofrint o travessant algun episodi que afecte al seu benestar emocional i psicològic".

En aquest sentit, en la xarrada, que tindrà lloc el proper 18 d’octubre a les 19:00h al Centre Cultural Caixa Ontinyent, s’exposaran els símptomes més freqüents dels trastorns mentals més habituals com puguen ser l’ansietat, depressió, trastorn de l’alimentació o de la personalitat, entre d’altres. Així, la regidora recordava que la salut mental és una "la salut mental és qüestió prioritària per al Govern d’Ontinyent. Diversos estudis determinen que 1 de cada 4 persones sofrirà algun trastorn mental al llarg de la seua vida, per això estem impulsant activitats per millorar tant la salut mental de la nostra ciutadania. Sense salut mental no pot hi haure salut ni benestar. Cal cuidar-nos físicament però també mentalment".

Aquesta xarrada completa les diverses xarrades informatives que s’han dut a terme entre el mes de setembre i la primera setmana d’octubre als Centres Cívics centrades en la prevenció de la conducta suïcida.

Pujar