elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Ontinyent ultima els preparatius per a Tots Sants i posa en marxa el transport gratuït al cementeri

Ontinyent ultima els preparatius per a Tots Sants i posa en marxa el transport gratuït al cementeri
  • Aquest dijous es comptarà amb els primers desplaçaments extraordinaris dels més de 50 que comunicaran el casc urbà amb el camps sant fins al 2 de novembre

MÉS FOTOS
Ontinyent ultima els preparatius per a Tots Sants i posa en marxa el transport gratuït al cementeri - (foto 2)

L’Ajuntament d’Ontinyent està ultimant els preparatius per a la festivitat de Tots Sants i posa en marxa esta setmana el servei extraordinari de transport gratuït al cementeri. La regidora de Cementeri, Mercedes Pastor, i la de Transport, Inma Ibáñez, compareixien hui davant els mitjans de comunicació a un cementeri que Pastor destacava que “s’ha convertit en un espai molt més agradable del que teniem fa uns anys. Les regidories de Cementeri i Serveis Municipals hem vingut fent actuacions que amb l’ampliació dels nínxols i l’asfaltament del 50% de la superficie del cementeri, li han donat altra imatge a aquest ‘altre Ontinyent’ on tenim a moltes persones volgudes”.

Mercedes Pastor destacava que les últimes intervencions “s’han centrat en una aposta per la seguretat de les persones, amb passamans, baranes i posada a punt d’escales. Volem destacar també el treball del personal del cementeri per tal que l’estància siga agradable, que aquest siga també un lloc agradable per passetjar”, manifestava. La regidora també recordava que a través de la web municipal es pot accedir al servei online de localitzador de nínxols, a la url http://cementeri.ontinyent.es

Pel que fa al servei de transport extraordinari al cementeri, la regidoria de Transport ha previst més de 50 desplaçaments extraordinaris dels autobusos urbans amb anada o tornada al cementeri des del proper dijous 21 d’octubre i fins al 2 de novembre. Inma Ibáñez feia una crida “a aprofitar el servei extraordinari, que és gratuït, i que també poden emprar les persones amb cotxe, a les que també animem a fer ús del transport públic. A més a més el dispositiu previst permet pujar al cementeri de forma repartida, no sols els dos o tres dies previs a Tots Sants”, manifestava.

Així, dijous 21 i divendres 22 d’octubre hi haurà un bus d’anada a les 10:30 i un de tornada a les 12:00 hores. Dijous 28, divendres 29, dissabte 30 i diumenge 31 hi haurà busos d’anada a les 10:30 i 16:00 hores, i de tornada a les 12:00 i a les 17:30 hores. Dilluns 1 de novembre, festivitat de Tots Sants, hi haurà busos d’anada a les 10:00, 11:00, 12:00, 13:00, 15:00, 16:00 i 17:00 hores, amb tornada a les mitges hores. Finalment, dimarts 2 de novembre hi haurà un bus d’anada a les 16:30 hores i tornada després de la missa que es farà al Camp Sant. Cal destacar que dilluns 1 i dimarts 2 de novembre circularan simultaniament l’autobús de la línia 1 i de la línia 2 per facilitar l'accés al Cementeri.

Pujar