3 d’abril de 2020 3/4/20

Ontinyent reparteix 5000 fullets informatius a les platges per convidar als turistes a les festes

Ontinyent reparteix 5000 fullets informatius a les platges per convidar als turistes a les festes - (foto 1)

    L'Ajuntament d'Ontinyent repartirà enguany 5000 fullets informatius a les platges valencianes per donar a conèixer tant les Festes de Moros i Cristians com altres encants de la ciutat. Des d'esta setmana es duran a terme les diverses accions de "beach marketing" programades per a les platges de Gandia, Daimús i Miramar, que reben durant estos mesos visitants de diversos punts d'Espanya i l'estranger.

    Este tipus d'acció comunicativa ja ha estat emprada als últims anys per promoure la capital de la Vall d'Albaida, reprenent-se la iniciativa davant la bona acollida i l'interès dels turistes. El regidor de Promoció Econòmica, Pablo Úbeda destacava que amb aquest tipus de promoció "es genera una comunicació molt més propera i directa amb el turista, al marc del nostre objectiu de crear sinèrgies entre el turisme costaner i d'interior que ens permeta oferir una experiència turística completa als visitants".

    Esta acció promocional forma part d'una sèrie d'estratègies comunicatives dutes a terme durant els mesos d'estiu adreçades a projectar Ontinyent en diferents llocs de la província de València, entre les quals es troba l'enviament de cartells i informació sobre les festes a més de 200 oficines turístiques de les comarques de la Safor, la Marina Baixa, la Marina Alta, l'Alcoià, el Comtat, la Costera i la pròpia comarca de Vall d'Albaida.

    Pujar