10 d’abril de 2021 10/4/21

Ontinyent reobrirà dilluns els espais oberts del poliesportiu, parcs i jardins

Ontinyent reobrirà dilluns els espais oberts del poliesportiu, parcs i jardins - (foto 1)
  • Jorge Rodríguez demana “no relaxar-se” perquè tot i el descens a 342 casos per cada 100.000 habitants “esta segueix sent una incidència alta”

L’Ajuntament d’Ontinyent reobrirà des del proper dilluns els espais oberts del poliesportiu i els parcs i jardins de la ciutat, seguint les indicacions del Pla de Desescalada plantejat pel Govern Valencià. L’ús d’estos espais deurà fer-se seguint també les directrius i limitacions determinades per les autoritats sanitàries pel que fa als grups i a l’ús de la mascareta.

L’alcalde d’Ontinyent, Jorge Rodríguez, participava aquest divendres d’una reunió telemàtica amb el Departament de Salut Xàtiva-Ontinyent, al qual s'ha valorat l'evolució de la pandèmia, i en el qual s’ha constatat un descens dels nous casos fins als 137 als últims 14 dies, amb una incidència a l’última setmana de 342 casos per cada 100.000 habitants, valors en la línia dels dies previs a les dates nadalenques.

Jorge Rodríguez demanava a la ciutadania “no relaxar-se ni confiar-se, perquè estes xifres són evidentment molt positives que les de les últimes setmanes, però continua sent una incidència alta, i hem de seguir mantenint-se alerta i tenint cura dels detalls per evitar els contagis”.

En la reunió també es confirmava que als propers dies la vacunació s’estendrà a les persones majors de 80 anys, que al conjunt de l’àrea de Salut Xàtiva-Ontinyent i els seus municipis suposen al voltant de 10.700 persones.

Pujar