18 de gener de 2021 18/1/21

Ontinyent promociona els seus atractius turístics en la Fira de Xàtiva

Ontinyent promociona els seus atractius turístics en la Fira de Xàtiva - (foto 1)

    La regidoria de Turisme de l'Ajuntament d'Ontinyent instal·larà un punt d'informació turística en la Fira de Xàtiva, que se celebra del 15 al 20 d'agost, amb l'objectiu de donar a conèixer tota la seua oferta turística. En aquest punt els visitants de la fira podran rebre informació sobre les pròximes festes de Moros i Cristians, els actes de la programació de festes i altres atractius turístics de la ciutat d'Ontinyent.

    El regidor de Turisme, Pablo Úbeda, destacava l'oportunitat de donar a conèixer als veïns d'altres comarques tot el que una ciutat com Ontinyent pot oferir i animar-los a visitar-la.

    A més, de la mateixa forma que en anys anteriors, un altre punt d'informació turística se situarà, amb el suport de la Diputació de València, en la Plaça de la Concepció durant la "Setmana Gran" de la festa morocristiana. D'aquesta manera, es reforçarà l'atenció que es presta als milers de turistes i visitants que arriben a la ciutat aquests dies.

    El punt d'informació, que estarà obert els matins i vesprades del dijous 24 al diumenge 27, donarà suport a l'Oficina de Turisme situada en el Palau de la Vila i que estarà oberta durant tota la setmana de festes. Pablo Úbeda destacava que "la Setmana Gran de les Festes de Moros i Cristians és l'època en la qual més turistes visiten Ontinyent, per açò hem d'oferir-los la millor atenció possible".

    Pujar