30 de setembre de 2020 30/9/20

Ontinyent presenta el projecte d'una empresa local de robótica en una trobada de talents innovadors

Ontinyent presenta el projecte d'una empresa local de robótica en una trobada de talents innovadors - (foto 1)

  Ontinyent participarà activament aquest dimecres en una trobada estatal de talents innovadors organitzada per la xarxa Innpulso de ciutats innovadores, de la qual forma part. Es tracta del III Encontre d'Alcaldes i Alcaldesses amb la Innovació, que tindrà lloc a Màlaga al marc de la Fira "Greencities" i que s'organitza per tal d'incentivar i promoure la participació de persones emprendedores i generar una distinció pròpia de la xarxa, atorgant diversos guardons als projectes que es consideren més innovadors, amb major projecció de futur i amb millor presentació.

  Per tal de participar d'esta jornada, la 1ª Tinent d'Alcalde i regidora d'Innovació Territorial, Rebeca Torró, es desplaçarà a Málaga junt al gerent de l'empresa Imasd S.L., Sergi Belda, seleccionada com a exemple de pime innovadora per a participar en aquesta iniciativa. Rebeca Torró destacava que "a Ontinyent són moltes les empreses que estan apostant per la innovació amb molts bons resultats, i després de valorar les possibles candidates, hem comprovat que Imasd S.L. s'ajusta als paràmetres que es demanen per participar en aquesta cita representant l'aposta que estem fent des del Govern d'Ontinyent per apostar per la innovació i la indústria com a bases per a dinamitzar l'economia local", destacava.

  Imasd és una empresa de caràcter innovador dedicada al sector de la robòtica i l'automatització industrial en l'actual entorn de la indústria 4.0, amb ampla experiència en aplicacions de "pick and place", encaixat, ensamblatge o paletitzat per sectors com el de l'alimentació, entre d'altres. Imasd desenvolupa la seua tasca des d'Ontinyent junt a grans companyies internacionals com Siemens, de les que són l'únic "Motion Control Specialist" en tot el territori nacional, així com Kuka, que alhora l'ha reconeguda com a Official System Partner.

  Durant la Trobada, les ciutats tindran l'oportunitat d'exposar en quatre minuts els projectes innovadors davant alcaldes, alcaldesses i representants municipals de les Ciutats de la Xarxa Innpulso, de la qual forma part Ontinyent des de 2015, i que estan reconegudes com a "Ciutats de la Ciència i la Innovació" pel Ministeri d'Economia i Competitivitat.

   

  Pujar