elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Ontinyent podria repetir en 2021 com a seu del Campionat d’Espanya de Pàdel per a Persones amb Discapacitat Intelectual

Ontinyent podria repetir en 2021 com a seu del Campionat d’Espanya de Pàdel per a Persones amb Discapacitat Intelectual
  • El Secretari General de la FEDDI agraeix la bona acollida a les 300 persones arribades de tota la península i la invitació de l’alcalde per tornar a acollir l’esdeveniment

MÉS FOTOS
Ontinyent podria repetir en 2021 com a seu del Campionat d’Espanya de Pàdel per a Persones amb Discapacitat Intelectual - (foto 2)

Ontinyent podria repetir en 2021 com a seu del campionat d’Espanya de Pàdel per a Persones amb Discapacitat Intelectual. Així serà després de l’èxit de l’edició d’enguany, que finalitzava aquest dijous després de 5 dies de competició i activitats que han reunit 300 persones arribades de 13 ciutats de tota la península.

Miguel Ángel Sánchez, Secretari General de la Federació Espanyola d'Esports per a Persones amb Discapacitat Intel·lectual (FEDDI), entitat organitzadora del Campionat junt a l'Ajuntament d'Ontinyent i els clubs esportius Tennis Taula Ontinyent, Cepivall i Padel Indoor, anunciava que “al 99% Ontinyent va a repetir com a seu del campionat”, ja que “amb la bona acollida que hem tingut, el gran treball dels clubs locals i la invitació de l’alcalde a que tornem, només queda traslladar la petició als òrgans de govern de la Federació Espanyola per fer-ho possible”, avançava.

En l’acte de lliurament de trofeus que tenia lloc aquest divendres a les instal·lacions de Padel Indoor, Jorge Rodríguez responia a l’interès mostrat pels clubs participants per tornar a la ciutat posant a disposició “tot el suport de l’Ajuntament perquè pugau tornar l’any que ve, ja que per a nosaltres ha estat un plaer ser epicentre de l’esport inclusiu”. El primer edil tenia també especials paraules d’agraïment per als clubs locals, “que amb el seu treball i il·lusió han fet possible aquest campionat d’Espanya a Ontinyent”.

En l’acte intervenia també el Director General d’Esports de la Generalitat Valenciana, Josep Miquel Moya, qui manifestava que en aquest campionat “han guanyat tots i totes, i s’ha mostrat novament que l’esport és una gran ferramenta per promoure la igualtat entre les persones”. Moya també posava de relleu la bona acollida dispensada per la ciutat, manifestant que a la Generalitat “sabem que sempre es pot comptar amb Ontinyent per a esdeveniments com aquest”.

El regidor d’Esports, Óscar Borrell, que ha assistit a les dues jornades de campionat, destacava el positiu impacte per a Ontinyent “d’haver comptat amb una important quantitat de persones arribades de tota Espanya que s’han allotjat duran estos dies a la ciutat, de la que totes i tots ens transmeten que s’han portat una grata impressió, fins al punt de voler tornar només tenir l’ocasió en l’edició de l’any vinent. Hem tornat a mostrar que som una ciutat esportiva i acollidora, i només queda felicitar a totes les persones i entitats que han fet possible aquest campionat”, concloïa.

Pujar