elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Ontinyent obri el termini per optar a 6 llocs de treball per a majors de 55 anys

Ontinyent obri el termini per optar a 6 llocs de treball per a majors de 55 anys

    L'Ajuntament d'Ontinyent ha obert el termini per optar a 6 llocs de treball per a majors de 55 anys durant 6 mesos. Es tracta d'una convocatòria inclosa dins el Pla d'Ocupació 2017-2018 de la Diputació de València, al que participa el consistori ontinyentí, i que articula la selecció de personal a través del SERVEF, on les persones interessades s'hauran de presentar abans del proper 1 de març.

    Es tracta de la primera de les dues convocatòries que es faran enguany dins d'aquest Pla, que té com a objectiu ajudar als demandants d'ocupació majors de 55 anys a recuperar les seues expectatives de jubilació, i que al cas d'Ontinyent compta amb una financiació de 140.000 euros de la Diputació de València i 10.000 de l'Ajuntament. En concret, en esta primera convocatòria, el pla permetrà contractar durant un període de 6 mesos a 3 oficials d'obra, 1 pintor, 1 conserge i 1 ajudant de cementeri.

    El regidor de Política Econòmica, Pablo Úbeda, explicava que el pla "respon a la necessitat d'ajudar a aquestes persones que quan arriba el moment de jubilar-se, veuen minorada la quantia de les seues pensions al no cotitzar a la Seguretat Social en els anys previs a la jubilació. És un sector en clar perill de caure en l'efecte descoratjament, i que a més compten amb càrregues familiars que dificulten la seua mobilitat laboral", manifestava.

    El regidor de Personal, Joan Sanchis, explicava que "és un nou granet de sorra per ajudar a les persones i al mateix temps millorar els serveis al ciutadà, una nova acció que ens arriba de la mà de la Diputació, a la que agraïm la seua sensibilitat amb els municipis", manifestava. Les persones beneficiàries, sempre majors de 55 anys, hauran de presentar-se a les oficines del SERVEF abans del 1 de març i adaptar la seua demanda de treball a l'oferta presentada, podent ampliar-se la informació al propi SERVEF i al Departament de Promoció Econòmica.

    Pujar