elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Ontinyent obri la convocatòria d’ajudes municipals de fins a 100 euros mensuals per a lloguer jove

Ontinyent obri la convocatòria d’ajudes municipals de fins a 100 euros mensuals per a lloguer jove
  • Les sol·licituds es poden presentar des d’aquest dilluns i primen les zones de Poble Nou i La Vila per contribuir a la seua revitalització

L’Ajuntament d’Ontinyent obria aquest dilluns la convocatòria de la seua línia d’ajudes per a l’accés al lloguer per a joves de la ciutat, per valor de fins a 100 euros mensuals i 1200 euros anuals. La iniciativa, que es va posar en marxa en 2021 dins el I Pla de Joventut d’Ontinyent, prima els barris de Poble Nou i La Vila per tal d’afavorir la seua revitalització.

El regidor de Joventut, Jordi Vallés, recordava que la convocatòria està regulada per una ordenança aprovada pel ple municipal, on es determina que a la baremació objectiva per l'atorgament i determinació de l’import de les ajudes, “és tenen en compte aspectes com que l'immoble llogat estiga situat als barris de La Vila i Poble Nou, però també altres com la renda de les persones solicitants o les seues circumstàncies familiars”.

Vallés afegia que “estem vivint uns moments complexos i pensem que és important donar suport als i les joves que vullguen emancipar-se, amb una línia d’acció que a més a més pot contribuïr a reobrir immobles en desús a estos barris”, assenyalava.

Per accedir a aquestes ajudes cal ser major d'edat i menor de trenta-cinc anys, tenir empadronament a Ontinyent i presentar la signatura d'un contracte d'arrendament respecte d'un immoble situat a la ciutat que, a més, constituïsca la seua vivenda habitual. Els detalls complets sobre la convocatòria, les sol·licituds, la documentació i termini es poden trobar a la web municipal www.ontinyent.es, a l’apartat ajuntament/arees/joventut. El termini per a la presentació serà del 7 al 16 de novembre, ambdós inclosos, i es pot ampliar la informació al departament de joventut de l'Ajuntament d'Ontinyent.

Pujar