11 d’abril de 2021 11/4/21

Ontinyent inicia les obres de reasfaltat de l’accés a la ciutat per l’Avinguda València

Ontinyent inicia les obres de reasfaltat de l’accés a la ciutat per l’Avinguda València - (foto 1)

    L'Ajuntament d'Ontinyent ha encetat hui les obres de reasfaltat en l'accés a la ciutat per l'Avinguda de València, des del tram de titularitat municipal de la carretera CV-650. Aquesta actuació pressupostada en 242.000 euros i que s'executarà amb ajuda de la Diputació, ha comportat el tall del sentit de circulació d'entrada a la població desviant als vehicles pel Pont de Sant Vicent fins al carrer Flassades.

    L'actuació, que s'executarà sobre una superfície al voltant de 14.000m2, completa l'adequació i la millora de les entrades a la ciutat des de l'autovia A7. Este conjunt d'obres comprenen, a més de l'actuació esmentada, l'última fase de la modernització de l'Avinguda del Tèxtil i la reurbanització de l'Avinguda Ramon y Cajal entre l'estadi del Clariano. La inversió global ascendix a 1.154.000 euros, dels quals 800.000 euros corren a càrrec de l'àrea de Carreteres de la Diputació de Valéncia.

    El regidor coordinador de l'àrea de Territori, que visitava hui les obres junt al regidor de Serveis Municipals, Manuel Cuesta, explicava que "amb aquestes millores el trànsit pel que és un dels principals accés a la ciutat serà més còmode i segur". Peris també agraïa la col·laboració de la Diputació que ha fet possible fer aquesta actuació juntament amb les obres de l'avinguda del Tèxtil.

    La intervenció té previst una durada d'una setmana i comptarà amb la presència d'agents de la Policia Local en les hores on es concentra una major quantitat de trànsit. A més, cal recordar que els vehicles procedents de l'autovia A-7 també poden accedir a Ontinyent per l'entrada sud, que comunica amb la carretera CV-81 a través de la rotonda del parc de bombers.

    Pujar