elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Ontinyent inicia el seu Formworking 2022 amb la totalitat de les places esgotades

Ontinyent inicia el seu Formworking 2022 amb la totalitat de les places esgotades
  • El cicle de tallers que l’Ajuntament ha organitzat amb la col·laboració d’EDEM i Caixa Ontinyent ha reunit autònoms i representants d’empreses locals

  • L’economista Rafael Machín desmunta el mite que el client sempre té la raó i dona claus sobre com “ser escollit” pels clients

El Formworking 2022 d’Ontinyent ha iniciat aquest divendres amb la totalitat de les places esgotades. La jornada que tenia lloc a l’espai del Museu Tèxtil de la Comunitat Valenciana ha comptat amb la participació d’autònoms i representants d’empreses d’Ontinyent.

Així, l’acte comptava amb la participació del regidor de Promoció Econòmica, Juan Pablo Úbeda, qui inaugurava el cicle de tallers destacant l’aliança entre Ajuntament d’Ontinyent, l'Escola d'Empresaris EDEM, l'Agència de Marketing Prionomy i Caixa Ontinyent per “acostar formació en habilitats directives a la nostra ciutat i així impulsar i millorar els sectors productius d’Ontinyent”. En aquest sentit, Úbeda destacava la qualitat dels ponents que visitaran Ontinyent entre aquest 21 de gener i el 23 de febrer que “esperem servisca per potenciar la competivitat de les nostres empreses, formar i retindre el talent local”.

La primera de les jornades comptava amb la participació de Rafael Machín, economista i autor del llibre “Supercomercials”, que parlava sobre “Com gestionar un equip de vendes”. Durant la conferència, Machín destacava que la “reinvenció” en tots els sectors ha estat clau durant aquests dos últims anys com a conseqüència de la pandèmia perquè “ha canviat els nostres hàbits de consum”, desmuntava el mite que el client sempre té la raó i donava claus sobre com “ser escollit” pels clients. Així mateix, Machín qui amb esta conferència volia “incrementar la potència comercial del públic assistent davant un món cada vegada més complex” exposava, entre d’altres qüestions,  les diferents fases del procés de venta, on remarcava que aquest comença en la  preventa i finalitzava en la postventa per aconseguir fidelització del client.

Al final de la jornada, la gerent d’ATEVAL, Salomé Beneyto, destacava “que la iniciativa que hui ha començat és molt encertada. La formació de hui ha estat de molt de nivell, que ha començat en la part de ventes que és molt important per a les empreses”. D’altra banda, Esther Antolín de Exceed remarcava que “aquest tipus de formació sempre t’obri la llum i et donen idees per executar accions que abans no sabies com fer”. En aquesta mateixa línia, es pronunciava el director comercial de Ontinet.com, David Sánchez, qui indicava que “aquestes ponències són molt interessants i molt importants per a l’empresa.

El Formworking 2022 continuarà el proper 27 de gener amb Pepe Crespo, soci director de l’Institut de Prionomia, Doctor en Enginyeria Gràfica per la UPV, Llicenciat en Ciències de la Informació per la Complutense i Professor en la universitat Cardenal Herrera-CEU, amb el taller “Clarificar abans de planificar”.

Pujar