elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Ontinyent i el Govern d’Espanya executaran obres en infraestructures afectades pel temporal “Gloria”

Ontinyent i el Govern d’Espanya executaran obres en infraestructures afectades pel temporal “Gloria”
  • La inversió de prop de 30.000 euros està sufragada al 50% entre el consistori i el Govern d’Espanya

L’Ajuntament d’Ontinyent invertirà 29.994€ en obres de millora a infraestructures i instal·lacions municipals gràcies a una subvenció del Govern d’Espanya a través del Ministeri de Política Territorial. Estes obres estaran sufragades al 50% entre el consistori i el Govern amb l’objectiu de fer front als danys ocasionats pel temporal de neu i pluja “Glòria” de gener de 2020.

La regidora d’Hisenda, Natàlia Enguix, explicava que “tot i que, l’Ajuntament va fer front a gran part dels desperfectes encara queden per executar millores en els espais que més afectats es van veure per la nevada. Unes millores que ara podran fer-se després d’aquesta resolució del Ministeri”.

Cal recordar que durant les primeres hores del temporal, des de l’Ajuntament amb l’alcalde Jorge Rodríguez al capdavant es va coordinar un dispositiu de prop de 100 persones que incloïa desenes de treballadors i treballadores, nombroses regidories (territori, serveis municipals, govern obert, seguretat ciutadana, medi ambient, educació) i 6 màquines retroexcavadores per retirar la neu. Un treball que junt a les accions prèvies a l’inici del temporal com suspensió de classes, tancament d’instal·lacions o repartiment de sal en camins del disseminat van minimitzar l’impacte sobre les instal·lacions i vies municipals.

Pujar