8 de juliol de 2020 8/7/20

Ontinyent forma en educació viària a dones embarassades

Ontinyent forma en educació viària a dones embarassades - (foto 1)
  • La regidora Inma Ibáñez destaca l’interès d’una acció que servia per aclarir dubtes quant a l'ús de cinturó de seguretat o els sistemes de retenció

L’Ajuntament d'Ontinyent, a través de la regidoria de Transport Públic i Educació Viària, organitzava esta setmana una xerrada sobre educació viària per a dones embarassades. L’acció, impartida per agents de la Policia Local experts en la matèria, reunia prop de 20 persones al centre de salut de l’Avinguda d’Albaida.

La regidora de Transport i Educació Viària, Inma Ibáñez, explicava que “les dones embarassades tenen el mateix risc de patir lesions per accidents que qualsevol altre ocupant d'un vehicle, però les conseqüències es tradueixen en danys tant per a elles com per al fetus, i 4 de cada 5 dones embarassades que pateixen un accident acaben en abort. Davant això, i com que sovint hi ha dubtes quant a l'ús de cinturó de seguretat i sistemes de retenció en aquests casos, considerat important una acció de formació específica, en la qual hem pogut aclarir dubtes sobre l'ús del cinturó, com s'ha de col·locar, o com funcionen els sistemes de retenció, entre altres coses”, manifestava.

Pujar