18 de gener de 2021 18/1/21

Ontinyent aprofitarà el “Cap d’any infantil” per presentar els nous vestits dels patges dels Reis d’Orient

Ontinyent aprofitarà el “Cap d’any infantil” per presentar els nous vestits dels patges dels Reis d’Orient - (foto 1)
  • L'acte que tindrà lloc divendres 27 inclourà xocolatada amb mona, premis, les 12 campanades i un espectacle inclòs al Festival de Circ i Teatre

“Ontinyent Il·lusiona”, la campanya nadalenca impulsada per l’Ajuntament d’Ontinyent amb la col·laboració de diverses associacions i entitats locals, acomiadarà l’any 2019 amb tot un seguit d’activitats. Una de les més destacades serà aquest divendres 27 de desembre, quan tindrà lloc el "Cap d’any infantil" a la Plaça Sant Domingo, que es farà coincidir amb la presentació dels nous vestits dels patges dels Reis d’Orient.

En concret, la jornada del divendres 27 començarà a les 17:30h a la Plaça Sant Domingo amb la la xocolatada i mona per a berenar les xiquetes i xiquets. Serà a les 18:00h, quan la Colla de Campaners farà sonar les "12 campanades infantils". Així mateix, totes i tots aquells que acudisquen tindran ocasió de ser els primers en veure els nous vestits que utilitzaran els patges dels Reis d’Orient a la cavalcada del proper 5 de gener, una renovació de vestuari que ha estat possible gràcies a la col·laboració de l’Ajuntament d’Ontinyent amb l’Associació d’Amics dels Reis d’Orient. També  eixe dia en la Plaça de Sant Domingo, a partir de les 18:30h, tindrà lloc l’espectacle "Freak Show" amb els malabars com a protagonistes, inclòs al 8é Festival de Circ i Teatre al carrer d’Ontinyent.

El regidor de Promoció Econòmica, Pablo Úbeda, animava a tots els veïns i veïnes d’Ontinyent i dels voltants “a gaudir d’una vesprada plena d’il·lusió i repleta d’activitats infantils a la vegada que poden aprofitar per a realitzar les compres de Nadal a la ciutat perquè Ontinyent continue sent un referent comercial”, manifestava.

Altres activitats d’Ontinyent Il·lusiona

La programació d'Ontinyent il·lusiona inclou també inclou altres activitats per a estos dies: així, dijous 26, a partir de les 11:00h hi haurà un contacontes a la biblioteca de Sant Josep. A les 17:00h i a les 20:00h tindrà lloc la representació de "El Cascanueces" a càrrec de la Jove companyia Masters Ballet al Teatre Echegaray. Les entrades es poden adquirir per avançat a la web de Caixa Ontinyent (6€ entrada general i 5€ amb descomptes).  A més a més, dissabte 28 amb es produirà l'arribada del carter reial a la ciutat a partir de les 11:00h. Ho farà acompanyat del seu seguici i el tradicional trenet que recorrerà els diversos carrers de la ciutat per recollir les cartes adreçades als Reis d'Orient.

Pujar