elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Ontinyent acull l'última prova de la X edició del circuit de curses populars de la Vall d'Albaida

Ontinyent acull l'última prova de la X edició del circuit de curses populars de la Vall d'Albaida

    Ontinyent acull aquest cap de setmana el "V Gran Fons Ontinyent Trofeu de Fira", l'última prova de les curses incloses dintre de la desena edició del Circuit Cajamar de Carreres Populars de la Vall d'Albaida de la Mancomunitat de Municipis de La Vall d'Albaida. La cursa es va presentar oficialment al Poliesportiu Municipal a la qual va acudir el regidor d'Esports de l'Ajuntament d'Ontinyent, Óscar Borrell i el director tècnic de la carrera, Vicent Rebenaque.

    Durant la presentació, Borrell va destacar la importància de que la ciutat aculla, al menys, cada tres mesos una cursa d'esta envergadura. "Pensem que cal portar les carreres a la nostra ciutat perquè la gent les veja i que així senta la curiositat d'animar-se a fer esport. En els últims anys, hem vist un augment en l'afició al "running" i continuarem treballant perquè la pràctica d'este i d'altres esports augmente entre la ciutadania", manifestava.

    Per la seua part, Rebenaque donava detalls del circuit que "exceptuant la incorporació del carrer Delme, manté el mateix circuit que les edicions anteriors perquè agrada molt als corredors i corredores". Este recorregut passarà per La Vila, el Poliesportiu, el barranquet, la plaça de l'Ajuntament i carrer major. La carrera tindrà eixida i meta en el Centre Comercial El Teler. Començarà per als xiquets i xiquetes a les 16:00h, que competiran en la categoria de benjamins, alevins i infantils. La competició per als adults en els categories de veterans A, veterans B i sèniors començarà a les 17:00h amb un recorregut de 11,6 quilòmetres.

    Tant l'Ajuntament d'Ontinyent com el Club Atletisme d'Ontinyent agraïen la comprensió dels veïns i veïnes de la ciutat davant les molèsties que puguera ocasionar al trànsit la celebració d'esta cursa, encara que han assegurat que seran mínimes. El regidor d'Esports ha animat a tota la ciutadania a gaudir de les activitats que les diverses entitats esportives d'Ontinyent han previst per a este cap de setmana, entre les quals es troba el partit benèfic que enfrontarà al Club Martínez Valls Bàsquet amb el Calp el diumenge 11 a partir de les 19:00h al pavelló municipal d'esports.

    Pujar