24 de novembre de 2020 24/11/20

Música en casa i decoració als balcons per posar color als dies de pandèmia en Ontinyent

Música en casa i decoració als balcons per posar color als dies de pandèmia en Ontinyent - (foto 1)
  • Les regidories de cultura, festes, joventut i infància agraeixen la bona resposta a les iniciatives dinamitzadores impulsades des de l’Ajuntament

Les regidories de cultura, festes, joventut i infància agraeixen la bona resposta a les iniciatives dinamitzadores impulsades des de l’Ajuntament aquest passat cap de setmana. Una d’estes iniciatives era una nova edició del «OntiFESTVirtual», el festival de música virtual al que participen músics i vocalistes de la zona a través de facebook i instagram, del que el regidor de Cultura, Àlex Borrell, agraïa «la resposta dels i les internautes i sobretot la participació dels músics, que aquest proper dissabte tornaran a fer-nos gaudir d’una nova vesprada musical amb un cartell que inclourà nous i noves artistes».

El regidor de Joventut, Jordi Vallés, també agraïa la participació a la iniciativa «Decora el Teu Balcó» per la qual s’animava al veïnat a decorar els balcons i fer fotografies dels mateixos per compartir al facebook municipal. «Són dies que poden resultar tristos, i el que volem es posar-los color i animar a fer coses totes i tots junts malgrat que estigam separats», manifestava.

MÉS FOTOS
Música en casa i decoració als balcons per posar color als dies de pandèmia en Ontinyent - (foto 2)
Música en casa i decoració als balcons per posar color als dies de pandèmia en Ontinyent - (foto 3)
Música en casa i decoració als balcons per posar color als dies de pandèmia en Ontinyent - (foto 4)
Música en casa i decoració als balcons per posar color als dies de pandèmia en Ontinyent - (foto 5)
Música en casa i decoració als balcons per posar color als dies de pandèmia en Ontinyent - (foto 6)
Pujar