25 de gener de 2020 25/1/20

Les màximes figures del raspall valencià es donen cita aquest divendres a les 24 hores esportives d'Ontinyent

Les màximes figures del raspall valencià es donen cita aquest divendres a les 24 hores esportives d'Ontinyent - (foto 1)
  • Óscar Borrell anima a la ciutadania a gaudir de la partida, que tindrà lloc al trinquet municipal a partir de les 23:00 hore amb entrada gratuïta

Quatre de les millores figures del raspall professional, Marrahí, Seve, Ian i Sanchis, s'enfrontaran a Ontinyent aquest divendres 19 al marc de les 24 hores esportives. Aquesta partida amb entrada gratuïta per a tot el públic tindrà lloc al Trinquet Municipal a partir de les 23:00h.

El regidor d'Esports, Óscar Borrell, mostrava la seua satisfacció perquè “durant la festa de les 24 hores esportives d'Ontinyent tindrà lloc una partida d'aquesta importància amb els finalistes de l’individual de raspall. Tindrem a Ontinyent els millors pilotaris de raspall” i animava a tota la ciutadania a gaudir d'aquesta partida perquè “és una oportunitat única en un marc incomparable com són les 24 hores d'Ontinyent”, concloïa.

Aquesta partida que acull Ontinyent forma part d'un conveni entre la Universitat de València i la Fundació Pilota Valenciana per apropar aquest esport a tota la comunitat universitària. Cal recordar que “les 24 hores esportives” que comencen aquest divendres reuniran més de 2.300 esportistes de vàries províncies, els quals participaran tant en exhibicions com en competicions a diverses modalitats com són bàsquet, balls de saló, escacs, futbol 7, futbol sala, natació, pàdel, petanca, gimnàsia rítmica, aeròbic, frontenis, crosfit, tir amb arc, tenis, BMX, màdel o voleibol, entre altres.

Pujar