23 de setembre de 2020 23/9/20

L’espectacular inici del VII Festival de Circ i Teatre ompli de públic els carrers d'Ontinyent

L’espectacular inici del VII Festival de Circ i Teatre ompli de públic els carrers d'Ontinyent - (foto 1)
  MÉS FOTOS
  L’espectacular inici del VII Festival de Circ i Teatre ompli de públic els carrers d'Ontinyent - (foto 2)

  L’espectacle de música amb acrobàcies “Folta...Dos” obria el passat divendres la setena edició del Festival de Circ i Teatre d’Ontinyent, la proposta d’animació lúdic-cultural de l’Ajuntament ontinyentí dins la campanya de Nadal “Ontinyent Il·lusiona”. El pàrking de l’antiga fàbrica de Paduana acollia una representació amb una cridanera posada en escena que incloïa un piano com a element bàsic, i que reunia públic de totes les edats d’Ontinyent i la comarca.

  L’activitat continuava el cap de setmana de setmana amb tres representacions més (es va haver de suspendre una quarta per malaltia d’un dels actors), on els jocs tradicionals van recordar la infantesa dels més majors, i d’altres amb acrobàcies i representacions itinerants van omplir d’il·lusió a tot el públic assistent gràcies als jocs de malabars i equilibris acompanyats de música.

  L’alcalde d’Ontinyent, Jorge Rodríguez, destacava que el Festival de Circ i Teatre “és una proposta plenament consolidada que un any més ens ajuda a ser pol d’atracció, i a la que animem a gaudir a totes les localitats veïnes”. a regidora de Política per a les persones, Sayo Gandia, destacava la gran acceptació entre el públic que han tingut les primeres funcions que “han sigut sols una meravellosa pinzellada de tot el que ens espera esta setmana: cinc espectacles on el ball, així com els malabars i acrobàcies impossibles seran els protagonistes”.

  L'activitat teatral es reprendrà el dimecres 26 a les 19:00h. La Jove Companyia Masters Ballet posarà en escena al Teatre Echegaray el clàssic espectacle “El Cascanueces”, amb música de Tchaikovsky, on els joguets cobren vida durant la nit de Nadal.

  Dijous 27 a les 18:30 serà la Plaça de la Coronació el lloc on es pose en escena l’espectacle “Collage” de la companyia Bot Projecte, amb 40 intensos minuts d’acrobàcies, equilibris, salts i manipulació d’objectes. Divendres 28 a les 18:30 a la Plaça de Sant Domingo actuarà la companyia Els Barlou amb “Set Up”, un espectacle que combina malabars i màgia, monocicles i equilibris impossibles amb humor i molta acció. Dissabte 29 de desembre la cita serà novament al Teatre Echegaray amb “Paradís Pintat”, l’espectacle de clown de la Companyia Pepa Plana guanyador del premi Zircolina 2017, adreçat a públic a partir de 8 anys.

  L'espectacle d'acrobàcies aèries de la companyia Nelle Flogie amb “Imaginaria” tindrà lloc el diumenge 30 de desembre a partir de les 18:00h, sent l'últim espectacle de l'any.

  Pujar