21 de setembre de 2020 21/9/20

L'espectacle "Concerto a tempo d'umore" arriba a Ontinyent després de recórrer part d'Europa i Espanya

L'espectacle "Concerto a tempo d'umore" arriba a Ontinyent després de recórrer part d'Europa i Espanya - (foto 1)

    L'espectacle "Concerto a tempo d'umore" de l'Orquestra de Cambra de l'Empordà arriba a Ontinyent després de recórrer Suïssa, Alemanya, Regne Unit, França i Espanya. La representació que ja ha esgotat el 83% de les entrades de platea del Teatre Echegaray tindrà lloc el pròxim 10 de febrer a partir de les 18:00h. Tot i això encara es poden adquirir entrades per avançat a la web de Caixa Ontinyent i una hora abans de l'inici de la funció amb un cost de 8€ (6€ amb descompte).

    El regidor de Cultura, Àlex Borrell, "animava a la ciutadania a gaudir d'esta obra que compta amb el suport de la crítica i del públic. Oferirà un viatge per la música clàssica on podran escoltar les melodies més conegudes acompanyades amb recursos humorístics molt enginyosos", manifestava.

    Este espectacle còmic i musical que està adreçat a tots els públics proposa una altra manera de gaudir la música clàssica. Esta funció consta d'una orquestra de corda de dotze músics que interpretarà durant una hora i quart obres de Vivaldi, Bach, Beethoven, Schubert o Strauss on el teatre gestual i de moviment tindran una importància destacada.

    Pujar