10 de desembre de 2019 10/12/19

L’Ajuntament i els instituts d’Ontinyent posen en marxa un programa per reduir l’absentisme escolar

L’Ajuntament i els instituts d’Ontinyent posen en marxa un programa per reduir l’absentisme escolar - (foto 1)
  • Óscar Borrell destaca que l’objectiu és ”que els xiquets i xiquetes que presenten dificultats en l’aprenentatge no es queden pel camí”

”Reduir l’absentisme i el fracàs escolar entre el nostre jovent”. Aquest és, segons explicava el regidor d’Educació, Óscar Borrell, l’objectiu del programa aula compartida (PAC) posat en marxa entre l’Ajuntament d’Ontinyent i els instituts de la ciutat. A tal efecte, l’Ajuntament d’Ontinyent acollia recentment la signatura del conveni de col·laboració amb l’IES Pou Clar, IES L’Estació i l’IES Jaume I per tal que l’alumnat que presenta dificultats d’adaptació a l’aprenentatge i a l’entorn educatiu desenvolupe tallers i activitats fora del centre educatiu.           

Borrell manifestava que ”aquest programa inclòs dintre Pla  d’Actuació per a la Millora de la Generalitat naix per donar resposta a les dificultats que alguns xiquets i xiquetes presenten en l’aprenentatge per tal que ningú es quede pel camí” i incidia que ”des de les diverses àrees de l’Ajuntament estem treballant per assolir una igualtat real i entenem que l’educació, on totes i tots participen, és clau”, incidia.

Els xiquets i xiquetes participaran en grups de màxim deu persones en activitats formatives com tallers de bicicleta, de ceràmica o jardineria estant acompanyats per un tutor del centre educatiu així com per l’equip base de Serveis Socials, el Rogle i l’àrea del Menor de Serveis Socials de l’Ajuntament.

ocultar
L’Ajuntament i els instituts d’Ontinyent posen en marxa un programa per reduir l’absentisme escolar
Pujar